Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Red Lion IoT -reitittimet

Red Lion Sixnet RAM -sarjan IoT reitittimet on ratkaisu maantieteellisesti hajallaan olevien automaatiolaitteiden liittämiseksi keskitetyn seurannan ja tiedonkeruun piiriin. Tarjolla on myös runsaasti liityntöjä tunnettuihin pilvialustoihin.

RAM -reitittimissä on monipuoliset liitynnät sekä internetin suuntaan että kentällä oleviin laitteisiin. Internet-yhteys voidaan muodostaa joko kiinteän tai langattoman verkon kautta tai sisäänrakennetulla 4G-modeemilla. Kentällä oleviin laitteisiin voidaan liittyä Ethernet- tai sarjaliikenteellä. Kun RAM liitetään yhteen Red Lionin protokollanmuuntimen kanssa, saadaan yhdistelmällä liitettyä laitteita 300 erilaisella automaatioprotokollalla.

RAM IoT-reitittimessä on liitynnät myös analogisille että digitaalisille signaaleille sekä GPS-paikannus hyödynnettäväksi liikkuvissa sovelluksissa. Se on tehty vaativiin ympäristöolosuhteisiin, käyttölämpötila-alue on -40..75 °C.

RAM reitittimet tukevat esim. MQTT-kommunikointia, jonka avulla paikalliset automaatiojärjestelmät voidaan kätevästi liittää erilaisiin pilvialustoihin. Valmiiksi esimääritellyt liityntäprofiilit on esimerkiksi Microsoft Azure®, Amazon® AWS™ IoT, AutoDesk® Fusion Connect, Nokia IMPACT, Cumulocity ja Telenor Connexion pilvipalveluihin. Esimääritellyt profiilit yksinkertaistavat tiedonsiirron aloittamista koska yhteyden määrittely tehdään konfiguroimalla halutut toiminnot web-käyttöliittymästä ilman ohjelmointia.

Koska RAM reitittimet sijoitetaan usein miehittämättömiin kohteisiin, on myös tietoturvan varmistaminen erittäin tärkeässä asemassa. Laitteessa on esimerkiksi sisäinen palomuuri, pääsylistat sekä tuki VPN-tunneloinnin toteutukseen (IPSec ja OpenVPN).

RAM reitittimien konfigurointiin käytetään web-selainta ja tämän lisäksi laitteita voidaan hallita keskitetysti Red Lionin SixView Manager ohjelmiston avulla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Tatu Mehtonen

MyyntiAutomaatio010 550 4272
tatu.mehtonen(a)sarlin.com