Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Projektitoimitukset

Energiantuotantolaitosten suunnittelu, asennus ja huolto kokonaistoimituksena

Toimitamme kaasuenergiaa käyttävät laitokset valmiina ratkaisuna, jota voit hyödyntää laajasti teollisuus- ja liikennekäytössä. Avaimet käteen -laitostoimitus on sinulle huoleton, sillä me otamme vastuun koko projektista ja olemme tukenasi myös toimituksen .

Hankevalmistelussa olemme apunasi kartoittamassa vaihtoehtoja ja selvittämässä hankkeenne kannattavuutta.

Tutustu palveluun

Projektin hankevalmistelu varmistaa kannattavat lähtökohdat

Kokonaisvaltaisena kumppanina palvelemme sinua myös silloin, kun haluat kehittää laitostasi tai rakennat uutta. Olemme apunasi koko hankevalmistelun ajan - autamme sinua löytämään kustannustehokkaan ratkaisun, jonka laitehankinnat ja budjetointi sopivat sinulle parhaiten.

Kehityshankkeissa saat meiltä asiantuntijanäkemyksen uusimpien teknologioiden hyödyntämiseen.

Hankevalmistelussa 

 • Kartoitamme hankkeesi vaihtoehtoja ja kannattavuutta.
 • Etsimme tarpeisiisi parhaiten sopivat laitevaihtoehdot ja -kokonaisuudet.
 • Saat laskelmia investointisi takaisinmaksuajasta.
 • Selvitämme mahdollisuuksia erilaisten tukien saamiseksi, sekä avustamme sinua niiden hakemisessa.
 • Saat arvion realistisesta toteutusaikataulusta.

Energianlähteenä vähäpäästöinen kaasu

Energiantuotantolaitostemme voimanlähteenä on vähäpäästöinen ja kustannustehokas kaasu, jolla voidaan korvata esimerkiksi polttoöljyä tai nestekaasua. Laitoksesi käyttövoimana voi olla esimerkiksi hiilineutraali biokaasu (CBG, LBG) tai maakaasu (CNG, LNG).  Lisäksi saamme ORC-järjestelmällä hukkalämmön talteen kiertotalouden periaatteella.

Voit hyödyntää kaasua sähkön ja lämmön tuotannossa kaasumoottoreilla tai mikroturbiineilla, joiden toimittamisen me hoidamme.

Ota yhteyttä

Projektin hankevalmistelu varmistaa kannattavat lähtökohdat

Nestemäistä maakaasua (LNG) voit hyödyntää liikennepolttoaineena sekä teollisuuden voimanlähteenä. Kohteisiin, jotka sijaitsevat kaukana maakaasuverkosta, voimme myös toimittaa nesteytetyn maakaasun eli LNG:n tankkausasemia sekä LNG-säiliöitä.

Kun nesteytetty maakaasu höyrystetään, sitä voidaan hyödyntää myös paineistettuna kaasuna eli CNG:nä, jolloin asemalla voidaan tankata sekä LNG:tä että CNG:tä käyttäviä ajoneuvoja.

Biokaasun hyödyntäminen liikennepolttoaineena edellyttää kaasun puhdistamista ja jalostamista liikennekäyttöön sopivaksi. Toimitamme puhdistus- ja jalostuslaitokset kaasun käsittelyyn sekä tankkausasemat kaasun jakeluun. CNG-tankkausasemat toimivat kaasuverkon yhteydessä tai itsenäisinä tytärasemina.

Korkean hyötysuhteen laitos projektitoimituksena

 • Suunnittelemme tuotantolaitoksen energianlähteen ja käyttötarpeen mukaan.
 • Toteutamme ratkaisun, jonka suunnittelussa huomioimme laitoksen elinkaaren, kustannustehokkuuden ja energiansäästömahdollisuudet.
 • Toimitamme CE-merkityn ja ennalta testatun laitekokonaisuuden. Laajojen verkostojemme avulla kriittisten varaosien saatavuus, varastointi ja hankinta on taattu.
 • Asennamme laitteet ja vastaamme laitoksen käyttöönotosta.
 • Huoltosopimuksemme ansiosta sinun ei tarvitse käyttää resursseja huoltoihin tai vikatilanteiden selvittämiseen, sillä me huolehdimme sekä ennakoivan huollon että korjaukset puolestasi.
 • Saat meiltä myös käyttö- ja operointipalvelut, jolloin laitoksen käyttö ei vaadi omia resurssejasi.
Ota yhteyttä

Huoltosopimus

Huoltomme takaa sen, että saat energiaa korkealla käyttöasteella. Laitevalmistajan sertifioima huoltohenkilöstömme vastaa laitoksesi ennakkohuolloista, korjauksista ja vikatilanteista. Saat myös tietoosi huoltojen kustannukset etukäteen.

Koko ratkaisu yhdeltä toimittajalta

Otamme vastuun laitoksesi toimivasta kokonaisuudesta, minkä ansiosta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Huolehdimme laitteiden yhteensopivuudesta, käyttövalmiudesta ja huolloista.

Uuden sukupolven kaasuteknologiaa

Sarlinin kumppanina pääset hyödyntämään kaasuenergian uusimpia mahdollisuuksia. Meillä on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus bio- ja maakaasusta sekä kaasujen hyödyntämisestä, ja olemme LNG:n hyödyntämisen edelläkävijä Suomessa. on omaa tuotantoamme.

Viranomaisvaatimukset

Meillä on kattava tietämys eurooppalaisista ja paikallisista vaatimuksista ja standardeista, joiden mukaan suunnittelemme ja toteutamme ratkaisut. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Tukesin ja teknisten tarkastuslaitosten kanssa.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.