Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Etsi tuotteita

Tuoteosastot

Näytä kaikki

Lämpötilan mittaus

Toimitamme lämpötilan mittausratkaisut teollisuuden kone- ja prosessiautomaation tarpeisiin. Valikoimassamme on sekä sähköiset että mekaaniset lämpötilamittarit. Sähköiset lämpötilamittarit on saatavana joko koskettavilla antureilla tai kosketuksettomilla infrapunamittareilla. Vakiomallien lisäksi toimitamme asiakaskohtaisia erikoissovelluksia. Sarlin on määrätietoisesti valinnut alan parhaat kansainväliset valmistajat ja tuotekehittäjät kumppaneiksi. Asiantuntijoillamme on vuosikymmenien kokemus teollisuuden lämpötilamittauksista ja -säädöstä. Kun haluat apua valintojesi tueksi, ota yhteyttä asiantuntijaamme.

CD-Automationin tyristorit lämpötilan- ja tehonsäätöön

Tyristoriyksikkö on kytkin, joka on toteutettu puolijohdereleilä (SSR). Tyristorit korvaavat yhä enemmän perinteisiä mekaanisia kontaktoreita teollisuussovelluksissa. Tyristori ohjataan ulkoisella tulosignaalilla johtavaksi, jolloin kuormaan menevä virta kulkee sen läpi. Tyristori on toteutettu kahdelle puolijohdereleellä, jolloin vaihtovirralla toinen päästää positiivisen ja toinen negatiivisen puoliaallon. Tyristoria ohjataan nolla- tai vaiheliipaisulla. Nollaliipaisulla tyristori tulee johtavaksi seuraavan puoliaallon alusta ja pysyy johtavana kunnes liipaisu poistuu. Puolijohdereleen etuja kontaktoriin verrattuna on sen nopeus, kestävyys ja parempi säätömahdollisuus. Nollaliipaisua käytetään resistiivisiin kuormiin kuten vastuksiin. Erikoisvastuksien ja muuntajien ohjauksessa käytetään vaiheohjausta. Ohjaus voidaan toteuttaa SSR tai analogitulolla joko erillisellä säätimellä tai järjestelmästä. Nykyisin uusissa malleissa on myös integroituja malleja, joissa säädin on tyristorissa jo valmiina. Lisäksi löytyy myös väylämallit ja moniohjaukseen soveltuvat modulaariset mallit.

Sarlin edustaa CD-automation tyristori tuotevalikoimaa, jossa on laaja valikoima teollisuuden eri sovelluksiin. Vanhojen CD3000S ja CD3000M mallien tilalle on tullut uudet digitaaliset REVO sarjan tuotteet.

Käyttökohteita ovat mm. teollisuusuunit, lasiuunit, aluelämmitykset, muovipursottimet, muovin valmistuskoneet, kuivausprosessit, valaistuksien ohjaukset jne.

 Alla tyypilliset kytkennät 1-ja 3-vaiheisina resistiiviselle kuormalle tähteen tai kolmioon

Revo C tuotesarja:

1- 2- ja 3-vaiheisena

Virta-alue 30…2100 A.

Jännite 480V, 600V ja 690V.

Ohjaustulo: 4:20mA, 0:10V, SSR ja väyläohjaukset Modbus RTU, Profinet, Profibus, Modbus TCP

Ohjaustavat: Puoliaalto, kokoaalto, jaksotettu kokoaalto, viivästetty ohjaus, vaiheohjaus pehmokäynnistyksellä tai ilman sekä nollaliipaisu

Takaisinkytkentätieto: Jännite, virta tai teho, jolla saadaan pidettyä vaadittu ohjaus suhteessa mitattuun arvoon

Yksikössä USB portti parametrointiin ja laitetestaukseen, ohjelmisto on ladattavissa toimittajan sivulta. Lisäksi tyristorissa on paikallinen näyttö ja operointipainikkeet. Optiona on saatavissa myös Wifi ominaisuudella, jolloin parametrointi sovelluksen kautta.

Näytetään tulokset 1–16 / 41

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Veli Valkealahti

MyyntiAutomaatio010 550 4234
veli.valkealahti(a)sarlin.com