Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijänä toteutamme kustannustehokkaita, teknisesti edistyneitä ja liiketoimintaasi tehostavia kokonaisratkaisuja. Autamme sinua matkalla kohti hiilineutraalia tulevaisuutta uusiutuvien ja vähäpäästöisten kaasu- ja energiaratkaisujen avulla.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus biokaasun hyödyntämisestä, ja suurin osa Suomen maa- ja biokaasun tankkausasemista on meidän toimittamiamme. Olemme toimittaneet myös ensimmäiset nestemäisen maakaasun eli LNG:n tankkausasemat. LNG:n höyrystämiseen toimitamme täydelliset satelliittiasemat säiliöineen ja höyrystimineen.

Tutustu ratkaisuun

Energiatehokkuus

Energiamurroksen aika on nyt. Tarve resurssitehokkaalle energiankäytölle kasvaa, ja energiatehokkaat ratkaisut säästävät sekä ympäristöä että kustannuksiasi.

Sarlinin kumppanina voit kasvattaa tuotantosi ja laitoksesi uusiutuvan energian käyttöä ja siirtyä vähäpäästöisiin voimanlähteisiin, jotka tuovat arvoa asiakkaillesi ja kilpailukyvyllesi.

Kustannussäästöt

Uusiutuvat ja vähäpäästöiset energianlähteet tuottavat pitkäaikaista säästöä. Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme kokonaisratkaisun, joka ei ole vain hankinta, vaan koko elinkaareltaan optimoitu toteutus.

Kiertotalous ja CO2-säästöt

 Mahdollistamme energiantuotantoa, jossa mitään ei heitetä hukkaan, vaan jätteestä ja sivuvirroista syntyy puhdasta kotimaista bioenergiaa. Yritykset, jotka panostavat jo tänään kiertotalouteen ja hiilineutraaliuteen, ovat tulevaisuuden menestyjiä.

Turvallisuus

Turvallisuus on sisäänrakennettuna kaikkiin Sarlinin toteutuksiin - meillä on yli 30 vuoden kokemus kaasuturvallisuudesta. Emme pelkästään toimita laitteita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta, henkilöstösi koulutuksesta ja huolloista.

Toiminnan tehostaminen

Tunnemme liiketoimintasi prosessit ja niiden merkityksen laitoksesi käyttöasteelle ja kustannustehokkuudelle. Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat ratkaisuja, jotka sopivat liiketoimintasi strategisiin tavoitteisiin.

Elinkaarenhallinta

Emme toimita vain palveluja ja laitteita, vaan huolehdimme ratkaisujemme parhaasta elinkaaresta kattavalla palveluvalikoimallamme ja huollollamme.

Kaasu- ja energiayhtiöt

Olemme kokenut kumppani kaasu- ja energiayhtiöille, joille toimitamme puhtaan teknologian energiaratkaisuja.

Tarjoamme yrityksellesi ympäristöystävällisiä ratkaisuja energiantuotantoon ja kaasujen hyödyntämiseen. Suunnittelemme, toteutamme ja huollamme maakaasu-, biokaasu- ja LNG-järjestelmät sekä ympäristöystävällisen energian tuotantolaitokset. Toimitamme myös kaasun paineenkorotus- ja alennusasemat.
Ota yhteyttä

Kiertotalous- ja jäteyhtiöt

Aiemmin käyttökelvoton jäte muuttuu ympäristöystävälliseksi energiaksi ja takaisin kiertoon. Sarlinin avulla saat kaatopaikka- ja mädättämökaasut hyötykäyttöön, jätteestä energiaksi ja lämmönlähteeksi.

Olemme biokaasun kokeneimpia asiantuntijoita Suomessa: Yli 80 % Suomen biokaasulla tuotetusta sähköstä tehdään meidän toimittamilla moottori- ja turbiinilaitoksilla. Olemme kehittäneet membraaniperiaatteella toimivan jalostuslaitoksen, jossa biokaasu jalostetaan biometaaniksi.
Ota yhteyttä

Vesilaitokset

Vesi on arvokas resurssi, jonka käsittelyn ja puhdistuksen prosesseihin saat meiltä pitkän linjan asiantuntemusta.

Jätevesilietteen mädätyksessä syntyvän biokaasun hyödyntämiseen toimitamme moottori-, turbiini- ja ORC-laitteistoja. Toimitamme myös biokaasun jalostus- ja paineenkorotuslaitokset, mikäli haluat jalostaa kaasun esim. liikennepolttoaineeksi tai kaasuverkkoon syötettäväksi.

Olemme Suomen suurimpien vesilaitosten ja jätevedenkäsittelylaitosten kumppani; palveluumme luottaa mm. Pohjoismaiden suurin puhdistamo, Viikin jätevedenpuhdistamo (HSY).
Ota yhteyttä

Prosessiteollisuus

Tuemme laitoksesi tehokkuuden, laadun ja kestävän kehityksen tavoitteita energiaratkaisuillamme. Vuosikymmenien kokemuksemme prosessiteollisuuden kumppanuuksista, asiantuntijapalveluista ja innovaatioista varmistaa sinulle kannattavat toteutukset. Saat meiltä kaasuturvallisuuden ratkaisut henkilökohtaiseen kaasuilta suojautumiseen ja alueelliseen kaasunvalvontaan.
Ota yhteyttä

Kaivosteollisuus

Turvallisuutta tehostavat ja automatisoidut ratkaisut ovat erityisalaamme kaivosteollisuuden kumppanina. Suunnittelemme ja toteutamme turvallisuuttasi parantavia ratkaisuja alueellisen kaasunvalvontaan sekä kaasuhälyttimiä henkilökohtaiseen kaasuilta suojautumiseen.
Ota yhteyttä

Kuljetusliikkeet

Kanssamme voit siirtyä uuden sukupolven polttoaineisiin säästäen polttoainekustannuksia ja vähentäen CO2-päästöjä kaasujen avulla. Tarjoamme raskaan kaluston CNG- ja LNG-tankkausasemia, joita löydät eri puolilta Suomea.  Huolehdimme koko elinkaaresta, sillä saat meiltä myös asemien huollon ja ylläpidon saman katon alta.
Ota yhteyttä

Elintarviketeollisuus

Ympäristöystävällisen energian hyödyntäminen on tehokkaimpia tapoja vähentää tuotantosi päästöjä ja edistää kiertotaloutta osana päivittäisiä prosessejasi. Sarlinin ratkaisuilla saat tuotannostasi syntyvän biokaasun hyötykäyttöön uusiutuvana energiana.
Ota yhteyttä

Suuret maatilat

Saat maatilasi energiantuotannon potentiaalin täyteen käyttöön, kun voit valjastaa maatalousjätteet, lietteet ja sivuvirrat biokaasulaitoksesi materiaaliksi. Toteutamme biokaasun laadun parantamisen ja hyödyntämisen ratkaisuja, joiden avulla voit tehostaa energiantuotantosi omavaraisuutta.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Haluatko kuulla lisää kaasujen hyödyntämisen mahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivasta ratkaisusta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.