Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Datan keskitetty hallinta

Reaaliaikainen seuranta

Mitattua tietoa päätösten pohjalle

Sovellukset ja datan kokoaminen

Älykäs rauta ja IIoT-ratkaisut

Mittaus tuo näkymättömän näkyväksi

Se mitä et voi mitata, et voi seurata tai kehittää. Teollisuudessa dataa kertyy monista osista, ja tiedon pirstaleisuus heikentää kokonaiskuvan hallintaa.

Reaaliaikaisen seurannan ansiosta saat tarkkaa tietoa siitä, mitä tuotannossasi juuri nyt tapahtuu. Kerätty data paljastaa myös prosessisi pullonkauloja, kuten esimerkiksi hukkaan kuluvaa energiaa tai tarpeetonta kulutusta.

Mittauksen ja seurannan ansiosta voit optimoida tuotantoasi energiankulutusta sekä kehittää sen taloudellisuutta. Teollisen internetin ratkaisut mahdollistavat myös ennakoivan huollon, mikä auttaa ylläpitämään toimintavarmuutta ja laitteen mahdollisimman hyvää elinkaarta.

Ota yhteyttä

Keskitetty datan hallinta saman katon alta

Datan keräämisen ja hyödyntämisen mahdollistaminen on digitaalisten palvelujemme kova ydin. Meillä on kyvykkyys suunnitella kokonaisratkaisu muuttuviin tarpeisiisi, sillä tunnemme sekä alan teknologiakirjon, että kenttätason mittaustarpeet.

Saat meiltä teollisen internetin kattavat ratkaisut teolliseen ympäristöösi. Hallussamme on kaikki se rauta ja osaaminen, joiden ansiosta voit hyödyntää dataa ja sovelluksia esimerkiksi koneen ohjaukseen, energiankäytön optimointiin ja huoltojen ennakointiin.

Yhteistyössä partnereidemme kanssa löydämme liiketoimintaasi parhaiten edistävät lopputuloksen.

  • Anturit ja mittalaitteet mittaavat kaikkia yleisimpiä teollisuussuureita kohteestasi.
  • Paikallinen tiedonsiirto mahdollistaa datan liikkumisen ketterästi langattomasti tai optisesti, jolloin kalliit kaapeliratkaisut jäävät historiaan.
  • Tietoturvalliset etäyhteydet ja niiden hallinta mahdollistavat sinulle tuotannon seurantaa yhdestä ja samasta pilvipalvelusta.
  • Datan kokoaminen ja IIoT-ohjelmistoratkaisut yhtenäistävät tiedon hallintaa.
Ota yhteyttä
sarlin-iiot

Sarlin Balance – pilvipohjainen kokonaisratkaisu paineilman hallintaan

Teknologian edelläkävijänä kehitämme aktiivisesti palveluteknologioita, jotka tuottavat asiakkaillemme mitattavaa arvoa.

Kehittämämme Sarlin Balance on markkinoiden laajin digitaalinen kokonaisuus paineilman tuotannon seuraamiseen, ohjaamiseen ja optimointiin yhdestä paikasta.

Balance kerää reaaliaikaista dataa paineilmajärjestelmäsi osista, minkä ansiosta saat selkeän käsityksen järjestelmäsi kokonaistilasta. Pilvipohjainen Sarlin Balance IIot näyttää yhdeltä näytöltä kaikki järjestelmäsi tunnusluvut, mukaan lukien Co2-päästöt. 

Järjestelmästä voit hallita ja optimoida koko tuotantosi tehokkuutta - esimerkiksi painetasoja, energiankulutusta ja pitää verkkopaineen tasaisena.

Suomessa Sarlin Balancella ohjataan jopa 10 % koko teollisuuden paineilman tuotantokapasiteetista

Ota yhteyttä

Data näkyväksi

Mittaamalla tuomme esille käyttökelpoista dataa tuotannostasi ja toiminnastasi. Visualisoimme datan myös helposti hyödynnettävään muotoon.

Data ymmärrettäväksi

Kun yhtenäistämme datasi, pääset käsiksi myös aiemmin hajalla olleeseen tietoon, jota kertyy eri vuosikymmeninä julkaistujen laitevalmistajien laitteista.

Kyberturvallisuus

Varmistamme järjestelmien välisen turvallisen ja hallitun tiedonsiirron testatusti turvallisilla teknologioilla.

Kattava partneriverkosto

Teemme tiivistä yhteistyötä ja tuotekehitystä kumppaneidemme kanssa, minkä ansiosta sinä saat alan innovaatiot ensimmäisenä käyttöösi.

Toimiva logistiikkaketju

Varmistamme tuotteiden, komponenttien ja kriittisten varaosien saatavuuden, jotta sinä voit keskittyä häiriöttömään tuotantoosi.

Teknologiaosaaminen

Hallussamme on sekä älykäs rauta että vuosikymmenien aikana kertynyt osaaminen, jonka avulla toteutamme liiketoiminnallesi parhaiten räätälöidyt ratkaisut.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.