Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Huolto ja käyttöpalvelut

Kaasu- ja energialaitteistojen huolto- ja käyttöpalvelut koko maan kattavalla verkostolla

Saat meiltä kaasu- ja energiatekniikan laitteiden ja järjestelmien kattavat huollot, teknisen tuen ja laitoksesi 24/7-valvonnan. Noudatamme huoltopalveluissamme korkeaa työ- ja laiteturvallisuuden tasoa.

Huoltosopimuksemme mahdollistaa laitoksesi korkean käyttöasteen ja varmistaa selkeän ja ennustettavan kulurakenteen.

Tutustu palveluun

Kaasu- ja energiatekniikan laitteiden huolto ja ylläpito

Huollamme monipuolisesti kaasu- ja energiatekniikan laitteet sekä ennakoivana palveluna että tarpeen mukaisina viankorjauksina. Sopimuksemme joustavat tarpeidesi mukaisesti.

Pitkän linjan toimijana ja energiateknologian edelläkävijänä tunnemme huoltotarpeet ja uusimman teknologian vaatimukset. Huoltomme piirissä on yli 80 biokaasun, biometaanin (CBG:n ja LBG:n) ja maakaasun (CNG:n ja LNG:n) käsittely- ja hyötylaitosta.

Huoltokohteitamme ovat mm.:
 • Yhteistuotantolaitokset maa- ja biokaasulle (kaasumoottorit, mikroturbiinit, ORC-laitteistot).
 • Kaasuntankkausasemat
 • Biokaasupumppaamot
 • Kaasun jalostuslaitokset
 • Kaasun suodatus- ja kuivausjärjestelmät
 • Soihtupolttimet
 • Kaasuhälyttimet ja -analysaattorit

Huoltopalveluvalikoimamme on kattava suodattimien ja öljyjen vaihdoista laitteistojen revisiohuoltoon tai modernisointiin.  

Huoltopalveluitamme ovat mm.:
 • Ennakkohuollot
 • Korjaukset
 • Käyttö- ja päivystyspalvelut
 • Kalibroinnit
 • Kaasuanalyysit
 • Käytönvalvontapalvelut ja lakisääteiset tarkastukset

Huoltopalveluihimme kuuluu myös sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapito. Saat meiltä myös asiantuntijapalvelut, kuten kaasuanalyysit sekä käytönvalvontapalvelut (maakaasu- ja painelaite) sekä määräaikaistarkastukset.

Huoltosopimus takaa toimintavarmuuden ja selkeän kustannusrakenteen

Kun haluat varmistua laitoksesi korkeasta käyttöasteesta, Sarlinin huoltosopimus tarjoaa varmuutta laitoksesi toimintaan.

Huoltosopimuksessa otamme vastuun laitoksesi valvonnasta, ennakoivasta huollosta sekä tarvittavista korjaustöistä. Saat käyttöösi teknisen tuen ja jatkuvan päivystyksemme, joka selvittää vikatilanteet nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tiedät myös huoltojen kustannukset etukäteen.

Huoltosopimusasiakkaana olet aina myös etusijalla kiireellisissä huolto- tai korjaustarpeissa. Varmistamme myös markkinoiden kattavimman saatavuuden varaosille.

Sinua palvelee asiantunteva ja kokenut huoltotiimimme, joka ottaa vastuun kohteesi ennakkohuolloista ja korjaustarpeista sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Valvonta 24/7

Etävalvontamme seuraa laitoksesi toimintaa vuorokauden ympäri, mikä mahdollistaa korkean käyttöasteen ja optimoidun toiminnan. Valvonta havaitsee poikkeamat, vuodot ja katkokset saman tien, sekä mahdollistaa ennakoivan huollon toimenpiteitä.

Tekninen tuki

Teknisen tuen palvelumme ratkaisee tuki- ja vikatilanteet nopeasti paikasta riippumatta. Asiantuntijamme näkevät laitteistosi tilanteen etäyhteydellä, ja tarvittaessa voimme huolehtia myös laitteiston etäkäytöstä.

Raportointi ja seuranta

Saat meiltä kattavan raportoinnin laitoksesi toiminnasta. Tallennamme koneiden ja laitteiden huoltohistorian seurantajärjestelmäämme, josta avainlukuja on helppo seurata.

Maan kattava huoltoverkosto

Huoltoverkostomme ulottuu etelästä pohjoiseen koko Suomessa. Paikallisena toimijana olemme kohteessasi paikan päällä nopealla aikataululla.

Sertifioitu huoltopartneri

Olemme usean valmistajan sertifioitu huoltopartneri: mm. Caterpillar Energy Solutions, Honeywell Life Safety, Bauer Kompressoren ja Capstone Turbines.

Työmme ja varaosat täyttävät laitevalmistajien vaatimukset, joten takuut pysyvät voimassa ja käytettävyys korkeana.

Joustava toimintamalli

Tarjoamme huoltopalvelut sekä Sarlinin että muiden toimittamille laitteille joustavasti. Sovimme huollon kokonaisuudesta tarpeidesi mukaisesti, minkä ansiosta saat laitoksellesi parhaiten optimoitua ja tarvittaessa skaalautuvaa palvelua.

Kiinnostuitko kattavasta huoltopalvelusta? Ota yhteyttä, ja käydään läpi, millainen huoltotarve on sinun laitoksellesi sopivin.

Kun lähetät kaasuhälyttimiä huoltoon, täytä alla oleva lomake lähetyksen mukaan.

chevron-down