Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Paineilmavuotojen kartoitus

Paineilmavuotojen kartoitus paljastaa kalliit vuodot

Ethän tuhlaa paineilmaasi vuotoihin? Paineilmavuoto voi kuluttaa jopa 30 % kompressorikapasiteetistasi - kirjaimellisesti suhisemalla ilmaan. Vuodot korjaamalla poistat myös yhden suurimmista tekijöistä, joka tuhlaa energiaa paineilmatuotannossasi.

Sarlinin paineilmavuotojen kartoitus maksaa itsensä takaisin nopeasti löydettyjen vuotojen korjauksella.

Tutustu palveluun

Piilevät paineilmavuodot ovat yleisiä

Paineilmavuodot ovat petollisia, sillä niitä on vaikea kuulla tai nähdä tehdasympäristössä. Vuodon haitat jatkuvat kuitenkin siihen saakka, kunnes vuoto korjataan. Tämän vuoksi vuotokartoitus kannattaa ottaa osaksi kunnossapitoprosesseja.

Paineilmavuotoja syntyy jatkuvasti. Olemme havainneet useissa kunnossapitotutkimuksissa, että paineilmavuodot lisääntyvät tasaisesti tuotantoprosessien pyöriessä, vaikka suurimpia reikiä pyritäänkin paikkaamaan kunnossapitoseisokkien aikana. 

Paineilmavuodot aiheuttavat sekä turhaa energiankulutusta, mutta myös häiriöitä tuotantoon. Pneumaattisen toimilaitteen vikatoiminnon taustalla on usein juuri vuoto. Vuodon kasvaessa sylinterissä tai muussa toimilaitteessa teho ei enää riitäkään, vaan liikerata jää vaillinaiseksi ja seurauksena on toiminnan keskeytys.

Paineilmavuodot likaavat usein ympäristöään puhaltamalla hienojakoista roskaa ympäriinsä siten, että ympärillä olevien laitteiden toiminta häiriintyy.

Paineilmavuodon hinta voi nousta pilviin

Tiedätkö, paljonko paineilmavuoto maksaa? Jokainen vuoto on turhia kustannuksia. Vain muutaman millimetrin kokoinen vuotoreikä voi tehdä tuhansien eurojen vuotuiset kustannukset. 

Katso laskurista, paljonko paineilmavuoto maksaa.

Paineilman vuotokartoitus kannattaa tehdä vuosittain

  • Vuotoa on mahdoton havaita tehdasmelussa ilman ammattilaisten työkaluja ja teknologiaa.
  • Piilevät vuodot tulevat kalliiksi ja rahaa haihtuu kirjaimellisesti ilmaan.
  • Kartoitus poistaa turhaa energiankulutusta, sillä vuodot ovat suurin yksittäinen energiantuhlaaja paineilman tuotannossa.
  • Pahimmillaan hankit paineilman lisäkapasiteettia siksi, että kulutustarve on noussut vuotojen vuoksi. Parhaassa tapauksessa voit säästyä laitehankinnoilta vuotokartoituksen ansiosta.
  • Paineilmavuodot aiheuttavat häiriöitä tuotantoprosesseihin.
Pyydä tarjous

Sarlinin paineilman vuotokartoitus

  1. Käymme paineilmajärjestelmäsi läpi vuotokartoituksen pohjaksi.
  2. Etsimme vuodot sovitulta alueelta tuotantolaitoksestasi - voit pitää tuotantosi käynnissä koko ajan.
  3. Raportoimme tulokset ja käymme raportin kanssasi läpi. Saat tietoosi löydetyt vuodot, niiden suuruuden ja korjausehdotukset.
  4. Saat selville, mikä on vuotojen merkitys kompressorikapasiteetin kuluttajana.

Vahva kokemus paineilmasta

Olemme työskennelleet energiatehokkaan ja korkealaatuisen paineilman parissa vuosikymmeniä. Tunnemme järjestelmäsi kokonaisuutena, jotta sinä voit keskittyä tuotantoosi paineilmajärjestelmien sijaan.

Paras laitteisto

Käytämme vuotokartoituksessa laadukasta etsintälaitteistoa, jolla löydämme pienimmätkin vuodot. Vuotomäärän selvittämisessä käytämme ilmamäärämittaria, jonka avulla saat käsityksen todellisista kustannuksista.

Mitattavaa säästöä

Pienikin paineilmavuoto on petollinen ja turha kuluerä - mutta onneksi korjattavissa. Saat meiltä dokumentoinnin vuodon lasketuista kustannuksista.

Raportointi

Raportointimme tuo kattavasti esille paineilmajärjestelmäsi vuotojen tilanteen. Saat selville vuodon määrät, sijainnit ja kustannukset.

Energiatehokkuus

Paineilmavuotojen kartoitus on olennainen osa koko paineilmajärjestelmän energiatehokkuutta. Kartoituksissa huomioimme järjestelmäsi kokonaisuuden, sillä energiaa säästävä järjestelmä on myös kustannustehokas ja elinkaareltaan paras mahdollinen.
1200px-Avainlippu.svg

Suomalaista paineilmaa

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sarlinin paineilmapalveluilla Avainlippu-tunnuksen, joka kertoo palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.