Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Kompressorihuolto kaikille merkeille

Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset teollisuuden kompressorit lähes 70v paineilmakokemuksella. Palvelemme kaikkialla Suomessa rautaisella ammattitaidolla, ja hoidamme kompressorit kuntoon käyttökohteesta riippumatta.

Tutustu palveluun

Paineilmahuolto ja varaosat
010 550 4444

Ennakoiva huolto lisää käyttövarmuutta

Paineilman keskeytyksetön tuotanto on ratkaisevaa tuotantoprosessillesi. Tämän vuoksi paineilmalaitteiden ennakoivaan huoltoon kannattaa kiinnittää huomiota, jotta vältyt vikatilanteilta.

Säännöllinen, oikea-aikainen ja ammattilaisen tekemä huolto ehkäisee tuotantokatkoksia ja laiterikkoja. Näin saat mahdollisimman laadukasta paineilmaa käyttöösi ilman käyttökatkoksia.

Huoltopalvelumme parantaa energiatehokkuutta ja tuottaa kustannussäästöä, koska huollettuna laitteesi toimivat optimaalisesti.

Huollamme mm. seuraavat kompressori- ja kuivainmerkit
Aerzen
Almig
Atelier Francois
Atlas Copco
Bauer
Belliss & Morcom
Boge
Cooper
CompAir
Donaldson
FST
Gardner Denver
Hanwha Techwin
Hertz Kompressoren
Hydrovane
Ingersoll-Rand
Jun-Air
Kaeser
Mehrer
Oxywise
Parker
Tamrotor
Vortex
Zander
Huoltopalveluitamme
Määräaikaishuollot
Öljynvaihdot
Suodattimien vaihdot
Erotinhuollot
Korjaukset
Asennuspalvelut
Mittauspalvelut
Paineilmakompressorien varaosat
Kattavat asennus- ja mittauspalvelut
Asennukset ja käyttöönotto
Ruuvielementtien vaihdot
Tarkistukset
Etävalvonta
Tekninen tuki ja konsultointi
Paine- ja lämpötilamittaukset
Kastepistemittaukset
Tehomittaukset ja analyysit
Laakerin värinämittaukset
Ilmanlaadun mittaukset
Ilmamäärämittaukset
Kapasiteettimittaukset ja kapasiteettitarpeen arviot

Kompressorihuollot kokemuksella

Vuosikymmenten kokemus paineilman tuotannosta ja huolloista on tuonut meille maan kattavinta osaamista kompressorien huollosta ja paineilman jälkikäsittelylaitteiden huollosta.

Teemme kaiken merkkisten teollisuuskäyttöön tarkoitettujen lamellikompressorien, mäntäkompressorien, turbokompressorien sekä ruuvikompressorien määräaikaishuollot ja viankorjaukset. Huollamme myös paineilman kuivaimet ja muut jälkikäsittelylaitteet.

Pyydä tarjous

Kiinteähintainen huoltosopimus hoitaa kaiken puolestasi

Huoltosopimus on ratkaisu silloin, kun haluat keskittyä omaan tuotantoosi kompressorihuollon sijaan. Sopimuksessa me hoidamme kaiken kompressorihuollossasi ennalta sovitun suunnitelman mukaisesti.

Huoltosopimuskohteissa otamme vastuun kompressorien ja jälkikäsittelylaitteiden huolloista ja huollamme ne huolto-ohjelman mukaisesti.
Saat kiinteähintaisen sopimuksen huolloille ja paineilmakompressorien varaosille, minkä ansiosta tiedät etukäteen, mitä kompressorihuoltosi vuositasolla maksaa.

Huomioimme myös optimaalisen paineilman tuotannon, sillä huoltojen yhteydessä seuraamme koneiden tuntimääriä ja tallennamme koneen huoltohistorian järjestelmäämme. Huoltosopimus joustaa tarpeidesi mukaan, ja voimme muuttaa sitä kalustosi ja paineilman tuotantokapasiteetin muuttuessa.

Huoltosopimusasiakkaana olet myös etusijalla kiireellisissä huolto- ja korjaustarpeissa.

Huollon piirissä tuhansia paineilmalaitteita

Kompressorihuoltomme piirissä on yli tuhat paineilmalaitetta ja yli 300 asiakasta on valinnut meidät huoltosopimuskumppaniksi. Huollosta huolehtii 25 ammattilaisen joukko.

Lähes 70 vuotta kokemusta paineilmasta

Sinun ei tarvitse olla paineilman asiantuntija, sillä me Sarlinilla olemme. Järjestelmätuntemuksemme on maan kattavinta: olemme toimineet lähes 70 vuotta paineilman teknologia- ja palveluratkaisujen edelläkävijänä Suomessa.

Maan kattava huoltoverkosto

Huoltoverkostomme ulottuu Etelä-Suomesta Lappiin, mikä takaa nopean ja kustannustehokkaan palvelun.

Asennus- ja mittauspalvelut

Huoltojen ohella saat meiltä kattavat paineilman optimointipalvelut. Analysoimme paineilmajärjestelemäsi tilan, teemme vuotokartoituksia sekä laajoja laatu- ja määrämittauksia.
1200px-Avainlippu.svg

Suomalaista paineilmapalvelua

Paineilmapalvelullemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus, joka on osoitus palvelumme korkeasta kotimaisuusasteesta.

Ota yhteyttä huoltoasioissa

Kiinnostuitko kattavasta huoltopalvelusta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan ja käydään läpi, millainen huoltotarve on sinun laitoksellesi sopivin.

chevron-down