Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Sarlin Oy Ab yrityksenä

Olemme teollisen paineilman, ympäristöystävällisen energiateknologian sekä teollisen automaation ja digitaalisten ratkaisujen uranuurtaja.

Palvelemme teollisuustoimijoita toteuttamalla energiatehokkaita, ympäristöystävällisempiä ja toimintavarmoja teknologiaratkaisuja. Kokeneena toimijana ymmärrämme teollisuuden toimintaympäristöä ja hyödynnämme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä.

Kestävä elinkaariajattelu on palvelumme keskiössä. Emme tarjoa vain tuotteita, vaan rakennamme sinulle sopivimman ratkaisun uusimman teknologian avulla. Yhteistyömme ansiosta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja luottaa koko ratkaisutoimituksen meidän käsiimme.

Kotimaisena perheyrityksenä luotamme kumppanuuden voimaan. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen.

Lue lisää

1932

Erik Sarlin perusti Sarlin Oy:n 90 vuotta sitten.  Siitä lähtien olemme toimineet teollisuuden ratkaisukeskeisenä kumppanina.

100 +

Asialleen omistautunutta työntekijää Sarlin Oy Ab:n palveluksessa.

1000+

Asiakasta teollisuuden eri toimijoiden ja julkisen sektorin piirissä Suomessa ja kansainvälisesti.

1000+

Kohdetta huoltopalveluidemme piirissä.

Alaansa uudistava edelläkävijä

Teollisen paineilman saralla olemme ensimmäinen, kokenein ja monipuolisin palvelutoimittaja Suomessa.  Paineilman palveluvalikoimamme on Suomen laajin, ja kehitämme paineilmaratkaisuja ja niihin liittyvää teknologiaa yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Kehittämämme Sarlin Balance on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa paineilman älykäs ohjaus- ja optimointijärjestelmä.

Myös ympäristöystävällisten energiaratkaisujen saralla olemme Suomen kokeneimpia toimijoita. Suurin osa Suomen maa- ja biokaasun tankkausasemista on meidän toimittamiamme, ja olemme toimittaneet ensimmäiset nestemäisen maakaasun eli LNG:n tankkausasemat Suomeen.

Edelläkävijänä olemme määrätietoisesti kehittämässä uusia ja ympäristötehokkaita teknologiaratkaisuja. Pitkä kokemuksemme kotimaisesta ja kansainvälisestä markkinasta, asiantuntemuksemme ja laaja kumppaniverkostomme takaavat kokonaistehokkaat ratkaisut.

Kantava toiminta-ajatuksemme on yhdessä kumppaneidemme kanssa rakennettu, liiketoiminnallisesti ja ympäristölle parempi tulevaisuus.

Sarlin Oy Ab

Sarlin Oy Ab

PL 750, 00101 Helsinki

Kaivokselantie 3, 01610 Vantaa

Puhelin: 010 550 4000

Email: asiakaspalvelu(at)sarlin.com

Y-tunnus: 0612683-5