Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Tuotemerkit

Aquametro - Sarlin Oy Ab

Aquametro Oil & Marine

Vuodesta 1928 lähtien Aquametro Oil & Marine on ollut yksi johtavista mittaus-, optimointi- ja valvontaratkaisujen valmistajista ja toimittajista kaikenlaisille laivoissa, ajoneuvoissa ja teollisissa sovelluksissa käytettäville nesteille.

Badger Meter - Sarlin Oy Ab

Badger Meter Europa GmbH

Kaupalliset ja teollisuuden mittausratkaisut.

Erittäin tarkat ja luotettavat virtauksen ohjaus- ja mittausratkaisumme hyödyntävät kaikkia tarkkojen ja laadukkaiden virtausmittausten tarvitsijoita. Mittaukset soveltuvat niin vesilaitos ympäristöön kuin myös teollisuuden käyttöön.

Banner

Enemmän antureita, enemmän ratkaisuja.

Yli 30.000 tuotteen valikoimalla, Banner on erinomainen valinta valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Laajasta valikoimasta parhaat ratkaisut antureihin, langattomaan tiedonsiirtoon, koneturvallisuuteen, merkkivaloihin ja LED-valaistukseen.

CODEL International Ltd

Alansa johtava jatkuvan päästön, prosessin ja tunnelimonitoreiden valmistaja.

Tuotteemme muodostavat laajan valikoiman instrumentteja edullisista pölymittareista täysin automatisoituihin ja integroituihin päästöjen seurantajärjestelmiin.

Delta Mobrey - Sarlin Oy Ab

Delta Mobrey

Delta Mobrey suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia mittausinstrumentteja nesteiden, kiitonaineiden ja kaasujen mittaukseen ja valvontaan kaikkialle teollisuudessa. Näitä ovat kytkimet, lähettimet, mittarit, johtavuusanturit sekä paikan päällä annettava huoltotuki.

Dias - Sarlin Oy Ab

DIAS Infrared GmbH

DIAS on infrapunamittausteknologian erityisosaaja lämpötila-alueella –40...3000 °C.

Dias valmistaa laadukkaita saksalaisia infrapunamittareita ja mittausjärjestelmiä teollisuuden vaativiin lämpötilamittauksien sovelluksiin. Pyrometrit ja lämpökamerat prosessiteollisuuteen ja laitevalmistajille.

Effecto - Sarlin Oy Ab

Effecto

Robotiikan komponentit ja työkalut.

Italialainen markkinajohtaja Effecto Group omistaa Applied Robotics, Technomors ja Grip tuotemerkit. Effecto tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella monipuolisen valikoiman tarttujia, työkaluvaihtajia, törmäyssuojia ja pyöriviä liittimiä. Effecton tuotteita on käytössä useilla eri teollisuudenaloilla kuten auto-, metalli-, konepaja-, pakkaus- ja logistiikkateollisuudessa.

eks - Sarlin Oy Ab

EKS

Turvallista tiedonsiirtoa.

Kuituratkaisut useimpiin väyliin. Kuitumuuntimet digitaali- ja analogiasignaaleille, Profibus-DP, Modbus RTU, CAN, RS485, RS422, RS232, TTY sekä teollisuus Ethernet kuten PROFINET Teollisuus Ethernet kytkimet PoE+ ominaisuudella sekä kamerakeskukset lyhtypylväisiin älykaupunkisovelluksiin mm. Mobotix.

Escha

Standardikaapeleista kustomoituihin ratkaisuihin.

Laaja valikoima sisältäen liitinkaapelit antureille, venttiileille ja tiedonsiirtoon. Liittimet M8, M12, M23, Deutsch-DT, RJ45, M12 POWER.

Fortress - Sarlin Oy Ab

Fortress Safety

Fortress- laaja valikoima järeitä ja modulaarisia turvarajakytkimiä lukituksella sekä siirtoavaimia vaativaan käyttöön.

Ainutlaatuinen modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon ja laajan kokoonpanon. Samalla se tarjoaa sähkömekaaniset ratkaisut käytännössä kaikkiin turvallistamissovelluksiin SIL 3 (EN/IEC 60261) Luokka 4 ja PLe (EN/ISO 13849-1)

Furness

Furness on globaalisti spesialisti vuototestauksessa, painemittauksessa ja virtausmittauksessa.

Iconics

Markkinoiden edistyksellisin automaatio ohjelmisto, joka voi visualisoida, analysoida ja mobilisoida reaaliaikaista ja historia tietoa minkä tahansa laitteen ja minkä tahansa sovelluksen osalta. Tämä mahdollistaa energiatehokkuuden, tuottavuuden ja tuotteiden laadun parantamisen. Tuotannollesi tärkeimmät tiedot saatavilla missä vain milloin vain.
IPR - Sarlin Oy Ab

IPR

Robotiikan komponentit ja työkalut.

Saksalainen IPR toimittaa tarttujia, työkaluvaihtajia, paikoituksen kompensointimoduuleja ja törmäyssuojia robotisointiprojekteihin. Sarlinin kautta saat myös kaikkiin robottimalleihin yhteensopivat IPR:n lineaariakselit robotin liikutteluun. Erityisesti IPR:llä on kokemusta auto- ja metalliteollisuudesta sekä pintakäsittelyn automatisoinneista.

Lase - Sarlin Oy Ab

LASE Industrielle Lasertechnik GmbH

LASE on alan johtava laserpohjaisten anturisovellusten tarjoaja maailmassa. LASE tarjoaa innovatiivisia ja tuottavia ratkaisuja mm. satamiin, kaivoksiin ja logistiikkaan. Tuotevalikoimasta löytyy laserskannerit 1D-, 2D- ja 3D-mittauksiin. LASE PeCo tarjoaa anturit ja sovellukset asiakas- ja kävijämäärän laskentaan mm. ostoskeskuksissa.
Limatherm - Sarlin Oy Ab

Limatherm Sensor

Limatherm Sensor on teollisuuden lämpötila-antureihin erikoistunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus alalta.

Valikoimaan kuuluu laaja valikoima prosessiteollisuuden ja laitevalmistajien vakolämpötila-antureita. Asiakkaiden vaatimusten mukaisten erikoismallien valmistukset nopealla toimitusajalla.

Marsh Bellofram

Marsh Bellofram tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja projektien tarpeisiin. Loistavalla asiakaspalvelulla ja räätälöidyillä ratkaisuilla pyrimme tekemään yrityksestäsi liiketoimintamme. Tiivisteet lento- ja elintarviketeollisuuteen, kaasusäätimet asuin-, teollisuus-, ja kaupallisiin sovelluksiin… Marsh Bellofram tarjoaa ratkaisut tuhansiin tuotteisiin, joita käytät päivittäin.

MB Connect line

MB Connect line ratkaisut ammattimaiseen viestintään Internetin kautta. Tietoturvallisuus edellä kulkeva MB Connect line tarjoaa markkinoiden edistyneimmät ratkaisut koneiden ja laitosten suojattuihin etäyhteytyksiin, etäkäyttöön, virtuaalipalvelimiin, tiedonkeruuseen ja M2M-viestintää varten.
TRM - Sarlin Oy Ab

MICC Ltd

MICC Ltd valmistaa laadukkaita mineraalieristeisiä tulenkestäviä kaapeleita teollisuuden käyttöön.

Laaja valikoima vaippatermoelementtejä kaapelina tai valmisantureina. Mineraalieristeistä kaapelia valmistetaan myös viestikaapelina kohteisiin missä tarvitaan tulenkestävää kaapelia aina 1200 C asti saakka.

Michell Instruments Ltd

Michell Instruments on osa Process Sensing Technologies (PST) -ryhmää, mikä tarkoittaa, että tarjoamme nyt vertaansa vailla olevan valikoiman instrumentteja, analysaattoreita ja antureita tarkkuusmittauksiin ja -valvontaan useilta eri merkeiltä.

Micronics Ltd

Micronics on erikoistunut ultraäänivirtausmittauksiin. Laitteita on kannettavina versioina ja kiinteästi asennettavina. Lämpöenergia mittaukset kuuluvat myös valikoimaan.
microSYST - Sarlin Oy Ab

microSYST

MicroSYST on erikoistunut 35 vuoden kokemuksella LED näyttöjen ja keräysjärjästelmien valmistamiseen. LED tekniikan erikoisosaaminen ja energiatehokkaat ratkaisut ovat keskiössä. Perinteisen tuotevalikoiman lisäksi voidaan ratkaisusi räätälöidä hyvin yksilöllisen tarpeen mukaan.

Monitor Technologies, LLC

Monitor Technologies, LLC tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja siilojen ja säiliöiden pinnanosoittimiin ja -mittauksiin sekä varastonhallintaan useimpien jauhe- ja irtotavara-aineiden sekä joidenkin nesteiden ja lietteiden varastointiin ja käsittelyyn. Monitor tarjoaa myös ratkaisuja kiintoaineen virtausvalvontaan, kosteuden mittaamiseen, pöly-/hiukkaspäästöjen havaitsemiseen ja säiliön ilmastukseen.

motrona GmbH

motrona valmistaa erittäin laajan valikoiman elektronisia mittalaitteita, signaalimuuntimia sekä prosessi- ja liikeohjaimia kone- ja teollisuusautomaation käyttökohteisiin. Oma laitteisto- ja ohjelmistokehitys takaavat laadukkaat ratkaisut vahvalla kokemuksella. Tuotteisiin kuuluu turvaohjaimet SIL3/PLe, älykkäät näytöt, signaalien käsittely sekä liikkeen ohjaus.
Nexom - Sarlin Oy Ab

Nexcom

NEXCOM on Taiwanissa sijaitseva luotettava kumppani teollisuus- , ajoneuvo PC ja tekoäly laite alustojen toimittaja. Vuosikymmenten kokemus teollista tietojenkäsittelystä ja erittäin ladukas tutkimus- ja kehitystiimi.

NEXCOM tarjoaa räätälöidyt ratkaisuja monille sovellus aloille kuten: IoT Automation Solutions (IAS), Intelligent Video Surveillance (IDS), Intelligent Platform @ Smart City (IPS), Mobile Computing. Solutions (MCS), Medical & Healthcare Informatics (MHI) ja Network and Communication Solutions (NCS).

Red Lion

Red Lion on toimittanut innovatiivisia ratkaisuja maailmanlaajuisille markkinoille vuodesta 1972 teollisuuden automaatioon- ja internetiin, valvontaan ja ohjaukseen. Visiona on mahdollistaa reaaliaikaista datanäkyvyyttä ja lisätä sitä kautta prosessien tuottavuutta.

SAB Bröckskes GmbH

SAB Bröckskes GmbH saksalainen lämpötila-antureiden ja kaapelivalmistuksen erityisosaaja.

SAB valmistaa laadukkaita teollisuuden lämpötila-antureita, Pt100 antureita ja termoelementtejä vakiomalleina tai asiakkaan sovellukseen räätälöitynä.

SEG - Sarlin Oy Ab

SEG Industrial weighing

SEG on ruotsalainen hihnavaakojen, punnituksen ja massamittareiden valmistaja.

SEG:llä on vankka kokemus valmistaa teollisuuden hihnavaakoja kaivos-, metalli- ja voimalaitossovelluksiin. Lisäksi valikoimassa ovat punnitusratkaisut ja kiintoaineiden massamittarit teollisuuden vaativiin sovelluksiin.

Seneca

Seneca toimii teollisuusautomaation alalla ja on kasvanut merkittäväksi voimaksi signaalinkäsittelyssä ja ModBUS I/O -teknologioissa. Innovatiiviset tuotelinjat energia mittausiin, teolliseen tiedonsiirtoon, etäkäyttöihin, prosessien rajapintojen ja tiedonkeruun haasteisiisi.

TESCOM

TESCOM™ suunnittelee ja valmistaa vakio- ja räätälöityjä paineenhallintaratkaisuja globaaleille markkinoille useille teollisuuden aloille, kuten ilmailu- ja puolustusteollisuus, vaihtoehtoiset polttoaineet, bio- ja lääketeollisuus, öljy- ja kaasu- sekä puolijohdeteollisuus. Tescomin valikoima kattaa paineensäätimet, korkeapaineventtiilit ja instrumentoinnin ohjausventtiilit sekä kompleksiset kaasunsyöttöjärjestelmät ja -kokoonpanot.
TR electronic - Sarlin Oy Ab

TR Electronic GmbH

TR Electronic valmistaa erittäin laadukkaita ja monipuolisia automaatiotekniikan mittaus- ja ohjauskomponentteja sekä ratkaisuja.

Valikoimaan kuuluvat pyörivän liikkeen pulssianturit, absoluuttianturit sekä turva-anturit SIL3/PLe hyväksynnällä. Suoraviivaiseen mittaukseen erilaiset lineaarianturit ja lasermittalaitteet. Lisäksi ATEX-tiloihin soveltuvat anturit ja älykkäät moottorikäytöt.

TSL Escha

Tuotteet joukkoliikenteeseen

Kestävät painikkeet, summerit ja LED valot halutuilla ominaisuuksilla juniin, raitiovaunuihin ja linja-autoihin.

Turck

Antureista valvomoon ja pilvipalveluihin.

Paras valikoima antureita, kuten induktiiviset, kapasitiiviset, ultraäänet, mikroaaltotutkat, lineaarit, kosketuksettomat absoluuttianturit, inklinometrit, jne.
Antureiden kytkentään kaapelit ja IO-moduulit sekä ohjausyksiköt Turck pilvipalveluvalmiudella.

Watlow - Sarlin Oy Ab

Watlow

Watlow 100 v kokemuksella lämmittimiä, lämpötila-antureita ja säätimiä.

Watlowilla on laaja valikoima teollisuuden patruuna-, läpivirtaus- ja kammiolämmittimiä. Valmistukseen kuulu myös erikoislämmittimet kuten silikonilämmittimet ja OEM mallit. Lämmittimien lisäksi kattava valikoima termolankaa ja lämpötila-antureita.

Wenglor

Konenäköratkaisut teollisen tuotannon ja laadunvalvonnan sovellusalueisiin

Perheomisteinen saksalainen Wenglor tuottaa palkittuja ja patentoituja konenäön ratkaisuja valmistukseen, autoteollisuuteen, elektroniikkaan, lääkealalle elintarviketuotantoon, pakkausteollisuuteen, logistiikkaan, lääkinnällisen laitteiden valmistukseen, painatus- ja pakkausteollisuuteen sekä automaattiseen tarkastukseen.