Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Kaikki mitä teollisen paineilmasi optimaalinen tuotto tarvitsee

Paineilmaratkaisut lähes 70 vuoden kokemuksella

Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi kaikissa paineilma-asioissa. Mitä tarvitsetkaan teollisen paineilman tuotantoon, optimointiin, kunnossapitoon ja huoltoon, saat sen meiltä.

Toteutamme kokonaisratkaisuja, joiden avulla voit käyttää paineilmaa viisaammin - niin energiansäästön, kustannusten kuin laadunvarmistuksen osalta. Saat meiltä paineilmateknologian edistyneimmät ratkaisut, työkalut ja asiantuntijaosaamisen, jotka mahdollistavat tehokkaampaa tuotantoasi.

Tunnemme lukuisten toimialojen paineilmatarpeet, ja osaamme suunnitella elinkaareltaan kestävimmät ratkaisut myös sinun yrityksellesi, jolle paineilma on tärkeä resurssi. Meillä on kyvykkyys työskennellä vaativien prosessien ja toimintamallien parissa, ja kehitämme palveluratkaisujamme asiakaslähtöisesti.

Tutustu yleisimpiin toimialaratkaisuihimme tällä sivulla.

Tutustu ratkaisuihin

Suomen laajin paineilman palveluvalikoima

Tuhansia paineilmalaitteita huoltomme piirissä

Yli 300 asiakasta on valinnut meidät huoltosopimuskumppaniksi

Ensimmäinen suomalainen teollisen paineilman ratkaisutuottaja 

Lääkkeellinen paineilma ja happi

Toimitamme räätälöidyt avaimet käteen -ratkaisut lääkkeellisen paineilman sekä hapen ja typen tuottamiseen vaativiin ympäristöihin.

Lääkkeellisessä paineilmassa turvallisuus, käyttövarmuus ja korkea laatu ovat ykkösasia. Paineilmamme täyttää vaadittavat laatuvaatimukset ja -standardit, ja huolto- ja valvontapalvelumme varmistavat paineilman saumattoman toiminnan.
Merkittävä osa suomalaisesta lääkkeellisestä paineilmasta on Sarlinin tuottamaa ja valvomaa.
Ota yhteyttä

Paloasemat ja pelastustoimi

Pelastustehtävien paineilma-asioissa turvallisuus ja käyttövarmuus ovat tinkimättömiä tarpeita, joista me huolehdimme. Tarjoamme esimerkiksi hengitysilmakompressorit ja turvatäyttökaapit, sekä hoidamme myös laitteiden asennuksen, kytkennän ja huollon.
Ota yhteyttä

Elintarvike-, panimo- ja virvoitusjuomateollisuus

Elintarviketeollisuudelle toimitamme paineilmaratkaisuja, jotka täyttävät tiukat puhtausvaatimukset ja laatukriteerit. Elintarvikeympäristössä paineilman kuivuus, mikrobinen puhtaus ja kompressorien öljyttömyys korostuvat.

Asiantuntemuksemme kattaa palveluratkaisut myös elintarvikelaatuisen typen hyödyntämiseen

Artikkeli: Puhdas paineilma on järkisijoitus
Ota yhteyttä

Terästeollisuus

Terästeollisuus on suuri paineilman käyttäjä, joten paineilmajärjestelmän energiatehokkuuden parantamisella saadaan aikaan merkittäviä kustannussäästöjä. Paineilmajärjestelmän keskitetyn ohjauksen ansiosta paineilma riittää kaikissa kulutustilanteissa.
Ratkaisuillamme voit ottaa merkittäviä askelia kohti hiilivapaampaa tuotantoa, sillä ohjattu ja optimoitu paineilmajärjestelmä tuottaa mitattavaa energiansäästöä.
Ota yhteyttä

Voimalaitokset

Saat meiltä kokonaisratkaisuja voimalaitoksen paineilman käyttöön ja ohjaukseen, minkä ansiosta voit optimoida tärkeän perusresurssisi kulutuksen. Paineilmasi riittää kaikissa kulutustilanteissa, kiitos keskitetyn ohjauksen.

Sarlinin toteutuksien avulla voit ohjata ja optimoida paineilman tuotantosi kokonaisuutta, mikä tuottaa mitattavaa sähkönsäästöä prosesseihisi.
Ota yhteyttä

Metsä- ja biotuoteteollisuus

Olemme kokenut ratkaisutoimittaja metsä- ja biotuoteteollisuuden toimijoille. Vahva toimialatuntemuksemme varmistaa, että saat kokonaisratkaisun, joka toimii tehokkaasti prosessin jokaisessa vaiheessa. Ohjauksella ja optimoinnilla voit vähentää sekä kustannuksia, että ympäristövaikutuksia.
Ota yhteyttä

Kemianteollisuus

Asiantuntemuksemme kattaa paineilmaratkaisut vaativiin öljyn- ja muovinjalostusteollisuuden prosesseihin. Kokonaisratkaisumme mahdollistavat pitkälle automatisoitua paineilman tuotannon ohjausta, valvontaa ja tuoton optimointia niin kustannusten kuin energiankäytön osalta.
Ota yhteyttä

Kaivosteollisuus

Suunnittelemme ja toteutamme turvallisia ja energiatehokkaita paineilmakokonaisuuksia vaativiin kaivosympäristöihin. Koko Suomen laajuinen huoltoverkostomme, etävalvontamahdollisuus ja ohjausjärjestelmä varmistavat paineilmasi tasaisen tuoton kaikissa olosuhteissa.
Ota yhteyttä

Telakkateollisuus

Meillä on vahva kyvykkyys toteuttaa telakka- ja meriteollisuuden toimijoille räätälöityjä ratkaisuja ja tuotekokonaisuuksia paineilman tehokkaaseen hyödyntämiseen.
Ota yhteyttä

Konepajat

Toteutamme tehokkaat paineilma- ja typpiratkaisut konepajojen monipuolisiin tarpeisiin. Suurten kokonaisuuksien toteutuksissa paineilman käytön vaivattomuus, tehokkuus ja kustannussäästö ovat ykkösasia.
Ota yhteyttä
1200px-Avainlippu.svg

Suomalaista paineilmapalvelua

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sarlinin paineilmapalveluille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Lähes 70 vuotta kokemusta

Olemme ensimmäinen suomalainen teollisen paineilman ratkaisutuottaja ja paineilmaosaamisemme on Suomen huippua. Ulkoistetun paineilman tuotannossa olemme markkinajohtaja Suomessa.

Laaja teknologiatuntemus

Olemme laitevalmistajista riippumaton yritys, mikä mahdollistaa sinulle kattavaa kokonaispalvelua laitteen merkistä riippumatta.

Innovatiivisuus

Älykäs Sarlin Balance -ohjausjärjestelmä on ensimmäinen ja ainoa kotimainen paineilman ohjauksen ja optimoinnin kokonaisratkaisu.

Vastuullisuus

Energiatehokkuuden parantaminen on integroituna jokaiseen totutukseemme. Optimoidulla järjestelmällä voit vähentää energiahukkaa sekä toimintasi ympäristövaikutuksia.

Energiatehokkuus

Sarlin Balancen vuosittainen energiansäästö on Suomessa 46 GWh ja CO2-vähennys 8800 tonnia, mikä vastaa noin 2500 sähkölämmitteisen omakotitalon kulutusta ja 9 edestakaisin lentomatkaa Helsingistä Pekingiin. Sarlin Balance -ohjauksen avulla voidaan säästää energiakustannuksista 15–30 %.

Joustava kumppanuus

Toteutamme ratkaisumme tarpeidesi mukaiseksi – aina yksittäisestä laitteesta täysin ulkoistettuun paineilman tuotantoon.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, ja löydetään sinulle paras paineilmaratkaisu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.