Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet
Tutustu palveluun

Jatkuva optimointi säästää energiaa ja kustannuksia

Palvelussa vastaamme siitä, että paineilmaasi tuotetaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Tämän vuoksi tarkastelemme ja ohjaamme paineilmajärjestelmääsi kokonaisuutena, jossa jokainen laite toimii tehokkaasti sekä yksin että osana järjestelmää.

Varmistamme, että käytössäsi on energiatehokkuuden ja ilmantarpeen mukaan sopivin kompressoriyhdistelmä ja kompressorien paras toiminta-alue, mikä säästää energian lisäksi laitteitasi. Kompressorisi käyvät tasaisesti mahdollisimman vähin pysäytyksin ja käynnistyksin, jolloin niiden elinkaari pitenee.

Ohjausjärjestelmä tunnistaa paineen vaihtelut vertaamalla jatkuvasti tuotto- ja verkkopainetta, ja pitää tietojen perusteella verkkopaineen tasaisena. Lisäksi se reagoi nopeasti paineilman kulutuksen muutoksiin, joten tuottopainetta ei tarvitse ylimitoittaa.

Satojen mittaustemme perusteella paineilmajärjestelmän optimoinnin energiansäästöpotentiaali on 15 – 30 %.

Kaikille kompressorimerkeille

Kattava datankeruu ja historiatiedot

100 % tyytyväisyys- ja 99,9 % käytettävyystakuu

Asiantuntija-apu lähellä

Paineilmajärjestelmäsi tehokkuus, hallittavuus ja luotettavuus paranevat

Paineilma riittää kaikissa kulutustilanteissa

Voit seurata paineilmajärjestelmäsi toimintaa reaaliaikaisesti

Mitattu ja reaaliaikainen tieto pohjustaa kehitystoimenpiteet

Paineilman tuoton optimoinnissa käytämme Sarlin Balance -järjestelmää, jolta ei jää yksikään paineilmasi avainluku huomaamatta. Määrittelemme ohjausjärjestelmän asetusarvot paineilmajärjestelmästäsi tekemämme analyysin perusteella. Paineilmajärjestelmän reaaliaikainen tilanne on myös sinun nähtävissäsi. Opastamme sinulle järjestelmän käytön.

Sarlin Balancen keräämän datan perusteella näet helposti, paljonko paineilmaa todellisuudessa kuluu ja kuinka paljon sen tuottamiseen kuluu energiaa. Mitattu tieto auttaa sinua mahdollisen lisäkapasiteetin hankintapäätöksessä. Saat myös meiltä paineilmajärjestelmään liittyvät kehitysehdotukset.

Pyydä tarjous

Sarlin Balancen seuraamat tapahtumatiedot

  • Painetasot eri puolilla verkkoa
  • Energian- ja ilmankulutus
  • Kompressoreiden ja kuivaimien käyntitiedot
  • Kastepisteet ja lämpötilat

Tiettyjen raja-arvojen lähestyessä järjestelmästä lähettää tekstiviestihälytyksen sekä sinulle että meidän valvontaamme, jotta asia voidaan korjata nopeasti. Tiedot tallentuvat myös historiatietoihin, minkä ansiosta vikatilanteiden syitä voidaan selvittää myös jälkikäteen.

Lue lisää Sarlin Balancesta

Vähennä energiankulutusta

Alemman verkkopaineen ja kompressorien energiatehokkaan käytön ansiosta karsit turhaa kulutusta ja säästät kuluissa. Keskimääräinen optimoinnin tuoma energiansäästö on 15–30 %.

Paranna toimintavarmuutta

Jatkuva optimointi ja ohjaus varmistaa tasaisen verkkopaineen ja paineilman riittävyyden myös kulutushuippujen aikana.

Ohjaus ja jatkuva seuranta

Toimenpiteiden vaikutuksia ei tarvitse arvailla, sillä seuraamme Sarlin Balance -järjestelmällä paineilmajärjestelmäsi avainlukuja, joiden pohjalta optimoimme järjestelmääsi.

Joustava sopimus

Optimoimme paineilmajärjestelmäsi kiinteällä kuukausimaksulla. Voimme muuttaa sopimusta joustavasti esim. kapasiteetin lisäämisen yhteydessä.

Asiantuntijat apunasi

Me tunnemme järjestelmäsi, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi. Paineilma-asiantuntijamme seuraa järjestelmäsi toimintaa, raportoi luvuista ja käy ne kanssasi läpi.

1200px-Avainlippu.svg

Suomalaista paineilmaa

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sarlinin paineilmapalveluilla Avainlippu-tunnuksen, joka kertoo palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.