Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Etsi tuotteita

Tuoteosastot

Näytä kaikki

Teolliset konenäön ratkaisut

Sarlin edustaa Suomessa Wenglorin konenäköratkaisuja. Toimitamme palkittuja ja patentoituja ratkaisuja kaikkiin teollisen tuotannon ja koneenrakennuksen applikaatioihin, joissa valmistettavan tuotteen korkea laatu ja tuotannon tehokkuus ovat avainasemissa. Wenglor-valikoimassa löytyvät 2D/3D profiilianturit, 3D anturit, konenäkökamerat, älykamerat ja -anturit, viivakoodinlukijat, valaistuskomponentit, konenäön kontrollerit ja ohjelmistot.

Konenäköä käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten valmistuksessa, autoteollisuudessa, elektroniikassa, lääkealalla, elintarviketuotannossa, pakkausteollisuudessa, logistiikassa, lääkinnällisten laitteiden valmistuksessa, maataloudessa, tekstiiliteollisuudessa, painatus- ja pakkausalalla sekä automaattisessa tarkastuksessa. Koneellinen näkö auttaa myös automatisoimaan tarkastustehtäviä, kuten virheiden havaitsemista, laadunvalvontaa ja tuotannon tehostamista.

Voit tutustua Wenglor-konenäköratkaisuihin brändin verkkosivuilla tai olla meihin suoraan yhteydessä lisätietojen, tuotedemon tai tapaamisen merkeissä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.