Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet
Tutustu palveluun

Paineilman ulkoistuspalvelu takaa huoletonta paineilmaa

Haluatko käyttää aikaasi tärkeämpiin tehtäviin paineilmajärjestelmän käytön, kunnossapidon ja optimoinnin sijaan? Ulkoistuspalvelussa saat laadukasta ja energiatehokasta paineilmaa käyttöösi ilman katkoksia. Me olemme paineilman osaajia, jotta sinun ei tarvitse olla. 

Paineilmaasi tuottaa laitekokonaisuus, joka on suunniteltu ja mitoitettu optimaalisesti.  Oikein suunniteltu paineilmajärjestelmä tuottaa energia- ja kustannustehokkaasti laadukasta paineilmaa tarpeisiisi. Lähtökohtaisesti paineilma tuotetaan laitteistollamme tai voimme rakentaa paineilmajärjestelmän siten, että nykykalustoasi hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan.

Paineilman ulkoistus- ja tuottopalvelu

  • Huolehdimme paineilman tuottamisesta kokonaisuutena.
  • Saat laadukasta paineilmaa tarpeisiisi räätälöitynä kokonaisuutena.
  • Maksat vain kuluttamastasi paineilmasta ja vältyt investointikuluilta.
  • Voit seurata paineilmajärjestelmäsi tilaa reaaliaikaisesti Sarlin Balance-järjestelmästä.
  • Pilvipohjaisessa IIot-palvelussa voit nähdä paineilman tunnusluvut reaaliaikaisesti.

Maksa vain siitä, mitä kulutat

Tiedätkö, kuinka paljon paineilmasi maksaa, ja mistä sen kustannukset muodostuvat? Kun ulkoistat paineilman tuotannon, sen hinnoittelu pysyy selkeänä ja ennakoitavana.

Asiakkaanamme maksat vain käyttämästäsi paineilmasta sopimuksessa määriteltyjen kriteerien mukaan. Sinun ei tarvitse myöskään sitoa omaa pääomaasi laitteisiin, sillä investoinnit kuuluvat palvelusopimukseen. Vältyt myös yllättäviltä korjauskuluilta, sillä me huolehdimme laitteiden jatkuvasta toimivuudesta.

Aloitamme palvelun paineilmajärjestelmäsi mittauksella, jonka pohjalta saamme todenmukaisen kuvan paineilmajärjestelmäsi kulutuksesta ja paineilmavaihteluista. Mittauksen perusteella suunnittelemme ja mitoitamme energiatehokkaan tuottojärjestelmän.

Tarkoituksenmukaisen laitteiston ja keskitetyn ohjauksen ansiosta löydämme oikeat paikat kustannussäästölle. Ohjauksen avulla voimme pitää verkoston paineen niin alhaisella tasolla kuin mahdollista - tämä tuo jopa 15–30 % säästöt energiakustannuksiin.

Pyydä tarjous

Sarlin Balance ohjaa ja valvoo paineilmajärjestelmän toimintaa sekä paineilman tuottoa

Asiakkaamme saat käyttöösi paineilman ohjausjärjestelmän, joka kerää jatkuvasti tietoa järjestelmäsi toiminnasta. Sarlin Balance ohjaus- ja hallintajärjestelmä on kehittämämme SaaS-ratkaisu, jonka avulla optimoimme ja kehitämme paineilmajärjestelmääsi.

Salin Balance ohjaa kompressoreita, pitää verkkopaineen tasaisena myös kulutushuippujen aikana ja auttaa säästämään turhaa energiankulutusta. Paineilman kastepiste pysyy myös optimaalisella tasolla kuivaimien ohjauksen avulla. Paineilmajärjestelmän toiminnan jatkuva seuranta mahdollistaa proaktiivisen kunnossapidon sekä järjestelmän energiatehokkuuden ja käyttövarmuuden jatkuvan parantamisen.

Suomenkielisestä käyttöliittymästä näet silmäyksellä tärkeimmät tiedot paineilmajärjestelmäsi tilasta, kuten painetasot, energian- ja ilmankulutuksen, kompressoreiden ja kuivaimien käyntitiedot, kastepisteet ja lämpötilat.  Sarlin Balancen voi integroida myös tehdasautomaatioosi, jolloin kokonaisdatan hallinta ja seuranta on sinulle selkeää ja vaivatonta.

IIot-palvelussa voit nähdä paineilman tunnusluvut reaaliaikaisesti. Lisäksi tunnusluvut ovat saatavissasi helposti ja visuaalisesti halutulta ajanjaksolta. Saat valmiit raportit esim. paineilman tehonkulutuksen kuvaajat, euromääräiset kustannukset tai hiilidioksidipäästöt.

Lue lisää Sarlin Balancesta

Valvonta 24/7

Nuku yösi rauhassa - päivystäjämme valvoo paineilmajärjestelmäsi tilaa vuorokauden ympäri ja vikatilanteissa saat paineilma-ammattilaisen avun kellonajasta riippumatta.

Vapauta resurssisi

Koska me vastaamme paineilmajärjestelmäsi tuotannosta kokonaisuutena, voit suunnata henkilöstöresurssisi yrityksesi ydinosaamisen kannalta tärkeisiin tehtäviin.

Raportointi

Saat mitattua tietoa paineilmatuotantosi tilasta, kulutuksesta ja kustannuksista säännöllisistä raporteistamme. Lisäksi paineilman tunnusluvut ovat saatavissasi helposti ja visuaalisesti halutulta ajanjaksolta IIoT -palvelussamme.

Säästä energiaa

Oikein mitoitettu järjestelmä, energiatehokkaat laitteet ja tuotannon optimointi auttavat säästämään paineilmajärjestelmäsi energiaa. Ohjauksen avulla energiansäästö voi olla jopa 15–30 %.

Säästä kustannuksia

Ulkoistamalla maksat vain käyttämästäsi paineilmasta, ja paineilman kustannukset ovat ennakoitavissa.

Toimintavarmuus

Huolehdimme paineilman jatkuvasta saatavuudesta, ja saat palvelulle myös käytettävyystakuun.

1200px-Avainlippu.svg

Suomalaista paineilmaa

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Sarlinin paineilmapalveluilla Avainlippu-tunnuksen, joka kertoo palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.