Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Protokollamuuntimet

Red Lion Modular Controller protokollamuuntimella voidaan helposti liittää eri automaatiovalmistajien laitteet vaihtamaan tietoa keskenään. Tämän lisäksi protokollamuunninta voidaan käyttää liityntäpisteenä ylempään järjestelmään esimerkiksi keskitetyn tiedonkeruun tarpeisiin. 

Protokollamuuntimessa on monipuoliset liitynnät sekä Ethernet- että sarjaliikennelaitteille. Kaikki portit voidaan konfiguroida kommunikoimaan eri laitteen kanssa ja kaikki portit voivat vaihtaa tietoa keskenään.

Laite sisältää vakiona laiteajurit yli 300 eri automaation protokollalle. Valmiiden kommunikointiajureiden valikoima kattaa  yleisesti käytetyt ohjauslaitteet, kuten Siemens, Allen-Bradley ja Omron. Tämän lisäksi laitteessa on myös erittäin kattava joukko muita valmistajakohtaisia ajureita.

Lisäkortin avulla laite voidaan liittää esimerkiksi CAN- tai Profibus DP-väylään tai toiseen Ethernet-verkkoon.

Konfigurointi

Red Lion protokollamuuntimet konfiguroidaan maksuttomalla Red Lion Crimson 3.0 ohjelmistolla joka on graafinen työkalu muuntimen toimintojen määrittämiseen.

Halutut ajurit valitaan porttikohtaisesti vetovalikoista ja linkitykset porttien välille tapahtuvat myös osoittamalla minkä laitteiden välille tiedonsiirto halutaan toteuttaa. Mikäli tarvittua protokollaa ei ole valmiina valikoimissa, on myös oman protokollan kirjoittaminen mahdollista.

Hyödyntäminen tiedonkeruussa ja operointipäätteenä

Protokollanmuunnon lisäksi laitetta on mahdollista hyödyntää myös tiedonkeruuseen ja web-selaimella käytettävänä operointipäätteenä. Keräämänsä tiedon laite voi lähettää joko liitetiedostona vastaanottajalle, FTP-tiedonkeruupalvelimelle tai vaikka suoraan SQL-tietokantaan.

Red Lion operointipaneeleissa on samat kommunikointiominaisuudet kuin protokollanmuuntimissa ja lisäksi niillä voidaan toteuttaa paikallinen käyttöliittymä.

Crimson 3.0 maksuton konfigurointiohjelmisto

Crimson 3.0 on erittäin monipuolinen ohjelmisto Red Lionin laitteiden konfigurointiin. Samalla työkalulla konfiguroidaan sekä protokollamuuntimet että operointipaneelit.

Graafisen käyttöliittymän toteuttamista nopeuttaa ja helpottaa laaja, yli 4000 symbolin kirjasto ja mahdollisuus käyttää omia kuvatiedostoja. Lisäksi käyttöliittymän tekoa auttaa älykkäät ”Widgetit” joiden avulla voidaan linkittää eri tietolähteiden sisältö visuaaliseksi.

Automaatiolaitteista luettavat tiedot voidaan käsitellä muuttujina jolloin niille voidaan tehdä esimerkiksi kielikäännöksiä, asettaa hälytyksiä yms.

Tutustu Crimson 3.0 ohjelmistoon lataamalla se Red Lionin sivuilta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Tatu Mehtonen

MyyntiAutomaatio010 550 4272
tatu.mehtonen(a)sarlin.com