Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

,

Sarlin juhlii 90-vuotista taivaltaan suomalaisen teollisuuden vastuullisena kumppanina

90-vuotias yritys on parhaassa iässä luomassa vastuullisia ratkaisuja ja innovaatioita.
Lue lisää

Vuosi 2022 alkaa juhlavissa tunnelmissa, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi 90 vuotta siitä, kun aloitimme toimintamme suomalaisen teollisuuden kumppanina.

Kunnioitettava ikä on osoitus siitä, että olemme tehneet monia asioita oikein. Siitä on syytä olla ylpeä, sillä 90 vuoden toiminta-aika on merkittävä kotimaiselle perheyritykselle. Olemme saavuttaneet edelläkävijän aseman, johon asiakkaamme luottavat yli sukupolvien.

Kiitos kuuluu työntekijöillemme, asiakkaillemme ja kumppaneillemme, joiden kanssa suuntaamme luottavaisin mielin tulevaisuuteen.

Ei sivustakatsoja, vaan muutoksen mahdollistaja läpi vuosikymmenten

Sarlinin juuret ovat syvällä suomalaisen teollisuuden palveluksessa. Kun insinööri Erik Sarlin perusti yrityksen vuonna 1932, Suomi oli maatalousyhteiskunta, jossa hevonen oli yleisempi kulkupeli kuin auto. Nuori yrittäjä koki intohimoa teknologiaan ja ratkaisuihin, joilla voisi auttaa teollisuustoimijoita.

90 vuoden aikana Sarlin on elänyt läpi murrosten, jotka edelsivät nykyistä hyvinvointiyhteiskuntaa. Sota, jälleenrakennus ja kehitys maatalousmaasta huipputeknologian osaajaksi värittävät kaikki historiaamme.

Miten olemme onnistuneet pysymään vahvana ja innovatiivisena läpi vuosien?

On täytynyt olla tekemässä niitä asioita, jotka mahdollistavat muutosta ja hyvinvointia.

-  Sarlin ei ole vain sopeutunut, vaan on itse ollut toteuttamassa asioita, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toimiva teollisuus on tärkeä yhteiskunnan tukipilari, jonka parissa olemme olleet edelläkävijöitä ensi askeleistamme lähtien, Sarlinin toimitusjohtaja Seppo Ronkainen sanoo.

Sitkeää tekemistä arvoihin pohjaten ja ihmisiin luottaen

Vuosikymmenten aikana Sarlinin historiassa on tapahtunut paljon. Uuden teknologian kehittäminen, innovointi ja palveluiden lanseeraus on toimintamme ytimessä. Vuosien varrella olemme vastanneet asiakkaidemme tarpeisiin myös ostamalla ja myymällä liiketoimintojamme.

Yhteistä vuosille on se, että olemme aina luottaneet arvoihimme ja kykyymme luoda uutta.

Menestyksemme ytimessä onkin sitkeä ja pitkäjänteinen työ teollisuuden innovaatioiden parissa.

- Olemme pitäneet katseen tulevaisuudessa toteuttaen ratkaisuja, jotka tuovat asiakkaillemme parhaan elinkaarihyödyn. Olemme olleet askeleen edellä esimerkiksi paineilman ja kaasujen hyödyntämisessä, Ronkainen kertoo.

Teknologinen kehitys on ollut mahdollista, sillä henkilöstömme on sitoutunutta ja innostunutta oppimaan uutta. Jokaisen innovaation ja ratkaisun taustalla on alansa huippuosaaja, joka ajattelee asiakkaansa ja työyhteisönsä parasta.

Arvopohjaisena yrityksenä luotamme työntekijöihimme ja yhteistyön voimaan.

- Arvomme toimivat, koska ne eivät ole meidän johtomme sanelemia, vaan työntekijöiden itse määrittelemiä, Ronkainen sanoo.

Henkilöstömme on kiteyttänyt arvomme pohjautuen päivittäiseen tekemiseemme.

Arvot ohjaavat toimintaamme:

- Edelläkävijyys ja uteliaisuus uudelle. Uskallamme kokeilla, selvittää ja toteuttaa uudenlaisia ratkaisuja, sillä vain siten voimme kehittyä ja tarjota asiakkaillemme parasta.

- Yhdessä onnistuminen takaa sen, että pelaamme joukkueena, joka rohkaisee toinen toistaan onnistumaan.

- Tavoitteellinen tekemisen meininki heijastaa sitoutumistamme uusien, yhteisten ja arvokkaiden tavoitteiden eteen.

- Vastuullisuus ja läpinäkyvyys työyhteisöä, asiakkaitamme ja ympäristöämme kohtaan.

Vastuullista tulevaisuutta luomassa

Menestysreseptimme tulevillekin vuosille on testatusti toimiva. Luotamme innovointiin, teknologiseen edistykseen ja elinkaariratkaisuihin.

Moni teollisuuden innovaatio on saapunut Suomeen Sarlinin esittelemänä. Toimme ensimmäisenä markkinoille teollisen biokaasun ja ympäristöystävällisen LNG-kaasun mahdollisuuksia, ja myös paineilmassa tarjoamme Suomen laajinta palvelua.

Yritys ei koskaan tule vanhaksi, sillä pitkä historia tarjoaa ponnistuslaudan uuden luomiselle.

Vastuullisuus kiteyttää juhlavuotemme teeman, sillä vain toimimalla vastuullisesti voimme luoda hyvää tulevaisuutta. Ilmastonmuutos on aikamme suurin haaste kaikelle yritystoiminnalle. Koemme kunniatehtäväksemme auttaa asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin yhteisen tulevaisuuden puolesta.

Vastuullisuus on meille ennen kaikkea konkreettisia tekoja. Kehitämme teknologioita ja älykkäitä ratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta, energiansäästöä ja turvallisuutta. Paineilmapalvelumme ovat jo pitkään olleet energiaviisaita, ja biokaasun ja LNG-ratkaisujen avulla olemme luomassa ekologista siirtymää pois fossiilitaloudesta.

Nurkan takana puolestaan odottaa vihreän vedyn mahdollisuudet, jotka tulevat mullistamaan teollisuuden energiankäyttöä.

Pitkä historiamme mahdollistaa, mutta myös velvoittaa kehittämään vastuullisia ratkaisuja tulevaisuudessa.

- Yritys ei koskaan tule vanhaksi, vaan kokemus tarjoaa parhaan ponnistuslaudan uuden luomiselle, Ronkainen summaa.

Sarlin 90 v logo

Juhlavuoden kunniaksi uudistimme digitaalisen ilmeemme ja brändimme raikkaammaksi. Huomaat uuden ilmeen myös huoltoautojemme kyljestä.

Lue lisää toiminnastamme: Toimiva, turvallinen ja kehittyvä työyhteisö

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.