Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Toimiva, turvallinen ja kehittyvä työyhteisö

Työyhteisön toimivuutta voisi verrata joukkueeseen, jolla on selvät yhteiset päämäärät ja tavoitteet sekä tasapainoinen johtamiskulttuuri. Voittajajoukkueessa kaikki ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen, jokaisen työpanos on tärkeä ja kommunikointi sujuvaa. Sarlinilla haluamme olla tällainen voittajajoukkue. Meillä on talo täynnä huippuammattilaisia, jotka tekevät päivittäin tärkeää työtä, jotta olemme asiakkaidemme paras kumppani. Olemme viime aikoina miettineet yhdessä aikaisempaakin enemmän […]
Lue lisää

Työyhteisön toimivuutta voisi verrata joukkueeseen, jolla on selvät yhteiset päämäärät ja tavoitteet sekä tasapainoinen johtamiskulttuuri. Voittajajoukkueessa kaikki ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen, jokaisen työpanos on tärkeä ja kommunikointi sujuvaa. Sarlinilla haluamme olla tällainen voittajajoukkue. Meillä on talo täynnä huippuammattilaisia, jotka tekevät päivittäin tärkeää työtä, jotta olemme asiakkaidemme paras kumppani.

Olemme viime aikoina miettineet yhdessä aikaisempaakin enemmän hyvän työyhteisön piirteitä. Pohjana pohdinnassa ja käytännön teoissa ovat Sarlinin arvot, joiden haluamme olla näkyvä osa jokaista työpäivää ja työskentelykulttuuriamme. Arvojemme kautta saamme tasa-arvoisen, turvallisen ja kannustavan työyhteisön, jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä.

Koronatilanne on vaikuttanut niin meillä kuin asiakkaillammekin työskentelyn lisäksi työyhteisöön. Me pohdimme jatkuvasti keinoja yhteisöllisyyden parantamiseen ja henkilöstömme hyvinvoinnin lisäämiseen. Käytännön työtä on tässä tehnyt aktiivinen työhyvinvointitiimimme, joka on suunnitellut ja toteuttanut monia hyvinvointiaktiviteetteja pitkin vuotta työkyvyn ylläpitämiseksi. Pandemiatilanteen vain jatkuessa ja pitkittyessä pitää meidän kiinnittää erityistä huomiota siihen, että töissä on edelleen hyvä olla ja että johtaminen sujuu hyvin etänäkin.

Sarlin Oy Ab:n palveluksessa on noin 95 ammattilaista. Verkostomme kattaa koko Suomen.

Vuorovaikutteinen joukkue pelaa hyvin yhteen

Strategiassamme on neljä painopistettä, joista yksi on yrityskulttuurimme jatkuva kehittäminen. Yksi keskeisistä teemoista on työyhteisön toimivuuden lisääminen ja parantaminen, jotta kaikki työntekijämme voivat kasvaa myös ammattilaisina. Tasapainoiseen yrityskulttuuriin kuuluvat myös turvallisen ja luottamusta herättävän ilmapiirin lisäksi selkeät roolit, vastuut ja tavoitteet sekä se, että johtaminen ja organisointi tukevat kaikkea työskentelyä.

Vuorovaikutuksella on iso merkitys niin työskentelyn motivaatioon kuin yhdessä tekemiseenkin. Hyvin yhteen pelaavassa joukkueessa tuemme toinen toistamme ja jaamme osaamistamme yhteiseen käyttöön.

Tavoitteenamme on rakentaa Sarlinille avoin ja kannustava työyhteisön ilmapiiri, jossa myös ongelmat on helppo ottaa esiin.

Sinnikäs edelläkävijä ottaa muut huomioon

Sarlinin arvot on muokattu työntekijöiden kanssa. Olemme myös käyneet niitä yhdessä läpi, koska haluamme, että ne ovat omaksuttavissa ja muunnettavissa käytännön työhön. Arvomme ovat:

- Vastuullisuus

- Edelläkävijyys ja uteliaisuus uudelle

- Tavoitteellinen tekemisen meininki

- Yhdessä onnistuminen

Vastuullisuus korostaa muun muassa lupauksista kiinnipitämistä ja läpinäkyvää toimintaa. Epäkohtiin tulee puuttua ja vastuuta tulee kantaa virhe- ja ongelmatilanteissa. Edelläkävijyys taas kertoo innostuksesta ja rohkeudesta etsiä uusia tapoja toimia. Tavoitteellinen tekemisen meininki sitouttaa meidät kaikki yhteisten tavoitteiden toteuttamiseen. Sarlinlainen on sinnikäs, eikä anna periksi. Yhdessä tekemällä arvostamme työtovereitamme ja autamme toisiamme. Annamme tilaa toisillemme, mutta myös rohkaisemme osallistumaan. Voittajajoukkue pelaa samaan maaliin.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.