Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Parker Pneudri MXLE adsorptiokuivaimet

Pneudri MXLE adsorptiokuivaimissa on kaikki ilmaelvytteisen adsorptiokuivaimen edut, mutta lisäksi se tarjoaa suuremman käytettävissä olevan ilmamäärän sekä pienemmät energiakulut ja ympäristövaikutukset.

Pneudri MXLE  tuottaa puhdasta ja kuivaa paineilmaa. Kuivaimessa on sekä esi- ja jälkisuodatus. Modulaarisen rakenteen ansiosta se on pienempi ja kevyempi kuin perinteiset kaksitorniset kuivaimet. Kuivaimia voidaan lisätä, kun paineilmajärjestelmä kasvaa.

Ilmaelvytys tapahtuu vähällä energialla: käytettävissä jopa 17 % enemmän ilmaa kuin vastaavilla ilmaelvytteisillä kuivaimilla. Energiankulutus on keskimäärin 60 % pienempi kuin vastaavilla ilmaelvytteisillä kuivimilla ja 39 % pienempi kuin vastaavilla lämmöllä elvytettävillä kuivaimilla.

Kuivain sopii kaikkiin käyttökohteisiin ja on ihanteellinen elintarvike-, juoma- ja lääkealan sovelluksiin, koska kuivain käyttää elvytykseen kuivaa prosessi-ilmaa, jolloin kuivausaine ei likaannu.

Lämmöttä toimiva varajärjestelmä antaa lisäturvan. Mikäli tyhjiöpumppu vikaantuu, kuivainta voidaan käyttää lämmöttä toiminnan keskeytymättä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Jukka Järventaus

MyyntiPaineilma010 550 4561
jukka.jarventaus(a)sarlin.com


Henri Sinkkonen

MyyntiPaineilma010 550 4230
henri.sinkkonen(a)sarlin.com