Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Nexcom IoT reitittimet

Nexcomin tuotevalikoima käsittää teollisuustietokoneiden lisäksi myös IoT reitittimiä, joiden tavoitteena on tarjota monipuolinen ja tarpeeseen joustavasti soveltuva keino tiedon siirtämiseksi tuotantokoneesta asiakkaan omalle pilvialustalle, esimerkiksi Azureen. Laitteet voidaan kytkeä internetiin esimerkiksi WLAN- tai 3G/4G-yhteyden yli.

Nexcom CPS sarjan laitteet kykenevät kommunikoimaan ohjauslaitteiden kanssa Profibus, ProfiNet ja EtherNet/IP ja Modbus protokollilla, lähettämään edelleen hälytysviestejä ja tallentamaan tietoa tietokantaan paikallisesti tai etänä.

Nexcomin IoT Studio on visuaalinen ohjelmointityökalu jolla Nexcomin CPS-sarjan IoT reitittimet voidaan ohjelmoida tuottamaan tietoa ohjausjärjestelmästä tai antureilta asiakkaan pilviratkaisuun ja siten hyödyntämään esimerkiksi ennakoivan kunnossapidon tarpeita.

Nexcomin teollisuustietokoneet soveltuvat myös käytettäviksi IoT sovelluksissa jolloin asiakas voi valita vaatimuksiin soveltuvan tietokoneen haluamallaan käyttöjärjestelmällä ja vapaasti kehittää. Teollisuustietokoneet tarjoavat monipuoliset liitynnät tuotantolaitteeseen, kuten esimerkiksi LAN, CAN ja RS-portit.

Lue lisää Nexcom CPS 100-M

Lue lisää Nexcom NISE 50-IoT

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Tatu Mehtonen

MyyntiAutomaatio010 550 4272
tatu.mehtonen(a)sarlin.com