Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

MWM kaasumoottorit TCG 3016 -sarja

MWM:n uusin kaasumoottoreiden mallisarja markkinoiden kehittyneimmällä digitaalisella TPEM (Total Plant & Energy Management) ohjausjärjestelmällä.

TCG 3016 sarjan moottoreiden hyötysuhde on korkea ja käyttökustannukset alhaiset. Moottorin tehokkuus on kokoluokkansa paras pitkien huoltovälien ja korkean sähköntuotannon hyötysuhteen ansiosta.

Polttotapahtuman optimointi parantaa hyötysuhdetta ja pienentää tärinää ja osien kuormitusta.

Moottorin tilantarve on pieni, esim. päiväsäiliö on integroitu moottoriin. Värinävaimentimet on integroitu kokonaisuuteen, asennus on helppoa ja nopeaa.

Uusi TPEM (Total Plant & Energy Management) -järjestelmä sisältää myös generaattorin ohjauksen, valvonnan ja synkronoinnin. Optimoitu palotilasuunnittelu mahdollistaa polttoaineseoksen korkeamman lämpötilan. Tämä pienentää tarvittavan nestejäähdyttimen kokoa ja parantaa palamisprosessia.

Muita teknologisia parannuksia ja etuja ovat: vesijäähdytteinen turboahdin, yksinkertaisempi ja jäykempi rakenne, polttoaineseoksen optimoitu virtaus ja pienentynyt voiteluöljyn kulutus.

Öljynvaihtovälit ovat pidemmät.Voiteluöljyn kulutus on vain 0,1 g/kWh el. Öljyn kulutus on jopa 66% pienempi kuin kilpailevissa malleissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.