Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Paineilman turvallinen käyttö Mäntyharjun paloasemalla

Mäntyharjun uusi paloasema on palomestari Jukka Järvisen ja kymmenien sopimuspalokuntalaisten toiveiden täyttymys. Turvallisuus on ollut yksi keskeisimmistä suunnittelun lähtökohdista. Sarlin toimitti asemalle paineilmapullojen täyttöön tarkoitetun turvakaapin sekä hengitysilmakompressorin.
Lue lisää

Työturvallisuus suunnittelun lähtökohtana

Uuden paloaseman suunnittelun yhtenä keskeisenä lähtökohtana oli työturvallisuuden lisääminen. Näin hankinnoissa otettiin huomioon myös paineilmapullojen täyttö. Palomiehet tarvitsevat paineilmahengityslaitteita tulipalo- ja onnettomuustilanteissa savusukelluksessa sekä kemikaalisukelluksessa. Mäntyharjulla on myös vesisukellukseen erikoistunutta miehistöä.

Kokonaisratkaisu

Mäntyharjulle toimitettiin kokonaisratkaisu, jossa on Bauer Mini-Verticus -hengitysilmakompressori ja etäohjattava Bauer B-Safe 300 -turvatäyttökaappi sekä laitteiden asennus ja kytkentä. Sarlin hoiti myös tarvittavat viranomaisluvat ja tarkastukset sekä henkilökunnan perehdytyksen.

Paineilmapullojen turvallinen täyttö

 Bauerin täyttökaapin avulla paineilmapullojen täyttö on turvallista. Kaappi kestää pullon mahdollisen räjähdyksen, eikä sirpaleita lennä täyttöhuoneeseen. Kaapin ovet ovat turvalukittuja, joten niitä ei saa auki kesken täytön ja vastaavasti täyttö ei käynnisty, jos ovet ovat avoinna.

Mäntyharjun paloasemalla paineilmapullot täytetään kätevästi ykköskerroksessa, ja täyttöhuoneesta on suora yhteys kalustohalliin. Komp­ressori on sijoitettu toiseen kerrokseen, jossa se ei haittaa kulkemista. Kompressorissa on äänenvaimennuskori. Koska kompressori on hiljainen, voi samassa tilassa työskennellä. 

Bauer-turvakaappi-350-px

Lue koko juttu asiakaslehdestämme

Lue lisää paineilmapullojen täyttöön tarkoitetusta turvakaapista

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.