Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Laadukasta lääkkeellistä paineilmaa suun terveydenhuoltoon

Kun asiakas istuu hammaslääkärin tuolissa, hän harvoin ajattelee, että hoitoyksikön laitteet toimivat paineilmalla. Oulussa vuoden 2017 alussa käyttöönotettu moderni ja monialainen suun terveydenhuollon yksikkö on ainutlaatuinen niin toiminnoiltaan kuin tekniikaltaan. Huippuyksikössä yhdistyvät Oulun kaupungin suun terveydenhuollon palvelutuotanto, Oulun yliopiston hammaslääkärien perus- ja erikoistumiskoulutus sekä tutkimus ja Oulun ammattikorkeakoulun suuhygienistien potilasharjoittelu. Yhtään suuta ei hoidettaisi ilman […]
Lue lisää

Kun asiakas istuu hammaslääkärin tuolissa, hän harvoin ajattelee, että hoitoyksikön laitteet toimivat paineilmalla.

Oulussa vuoden 2017 alussa käyttöönotettu moderni ja monialainen suun terveydenhuollon yksikkö on ainutlaatuinen niin toiminnoiltaan kuin tekniikaltaan. Huippuyksikössä yhdistyvät Oulun kaupungin suun terveydenhuollon palvelutuotanto, Oulun yliopiston hammaslääkärien perus- ja erikoistumiskoulutus sekä tutkimus ja Oulun ammattikorkeakoulun suuhygienistien potilasharjoittelu.

Yhtään suuta ei hoidettaisi ilman paineilmaa

Hammaslääkärin hoitoyksikön laitteet toimivat paineilmalla. Muun muassa puhdasilmapuhallus, kaikki porat ja hammaskiven poistolaitteet tarvitsevat toimiakseen paineilmaa. Tuotetun paineilman laadun tulee täyttää lääkkeellisen paineilman European Pharmacopoeian vaatimukset.

Kokonaispalvelutoimitus

Sarlin pääsi mukaan jo hengitysilman tuottojärjestelmän suunnitteluvaiheessa, joten järjestelmän oikealla mitoituksella saatiin aikaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Potilasturvallisuus edellyttää, että paineilma tuotetaan kolmennetulla järjestelmällä. Oulun hammaslääketieteen rakennuksen paineilma tuotetaan kolmella öljyttömällä CompAirin ruuvikompressorilla ja paineilma puhdistetaan kolmella Parker domnick hunterin puhdistusyksiköllä. Koska kompressorien tuottamassa paineilmassa on aina epäpuhtauksia, kaasun jälkikäsittely on tärkeää.

Tuotettu paineilma on European Pharmacopoeian mukaista. Kaasun tulee täyttää hiilidioksidille, hiilimonoksidille, typen oksideille , rikkidioksidille ja vesisisällölle annetut vaatimukset. Lääkkeellisen paineilman paineenalainen kastepiste on -40ºC.

Oulun Yliopistokiinteistöt teki Sarlinin kanssa huoltosopimuksen laitteiden huolloista ja ylläpidosta.

Lääkkeellisen paineilman tuottojärjestelmä
Avaimet käteen -laitostoimitus
Paineilman tuotto3 kpl CompAir öljytöntä ruuvikmpressoria
Paineilman puhdistusjärjestelmä3 kpl Parker domnick hunter puhdistusyksikköä
 ToimitussisältöPaineilmajärjestelmän suunnitteluLaitteistoAsennuksetLaitteiden huoltosopimus

 Lue lisää

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.