Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Jiri Viholainen aloittaa uudessa roolissaan Sarlin Oy Ab:n toimitusjohtajana 1.11.2022

Jiri Viholainen aloittaa uudessa roolissaan Sarlin Oy Ab:n toimitusjohtajana 1.11.2022. Seppo Ronkainen jättää Sarlinin lähes neljän menestyksekkään vuoden jälkeen. Sarlin on rakentanut vahvan ja ammattitaitoisen organisaation paineilma-, kaasu- ja energia- sekä automaatioaloille. Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että Sarlin Oy Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.11.2022 lähtien Paineilmaliiketoimintajohtaja Jiri Viholainen. ”Haluan kiittää Seppoa menneistä vuosista. […]
Lue lisää

Jiri Viholainen aloittaa uudessa roolissaan Sarlin Oy Ab:n toimitusjohtajana 1.11.2022. Seppo Ronkainen jättää Sarlinin lähes neljän menestyksekkään vuoden jälkeen.

Sarlin on rakentanut vahvan ja ammattitaitoisen organisaation paineilma-, kaasu- ja energia- sekä automaatioaloille. Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että Sarlin Oy Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.11.2022 lähtien Paineilmaliiketoimintajohtaja Jiri Viholainen.

”Haluan kiittää Seppoa menneistä vuosista. On ollut mahtavaa ja opettavaista työskennellä hänen kanssaan ja toivotan Sepolle onnea uusiin haasteisiin. Olen innoissani uudesta roolista toimitusjohtajana. Sarlinin brändi on vahva ja mahdollisuudet ovat rajattomat. Tästä on hienoa jatkaa Sarlinin menestyksekästä toimintaa yhdessä osaavan henkilöstömme sekä asiakkaidemme kanssa!”, iloitsee Jiri Viholainen.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.