Haemme toimitusjohtajaa

 

Sarlin Oy Ab on kotimainen teollisen paineilman, automaation sekä kaasu- ja energiatekniikan edelläkävijä. Ymmärrämme suomalaisen teollisuuden ja kuntien kohtaamia haasteita ja näemme teknologian mahdollisuudet teollisen liiketoiminnan kehittäjänä.

Toteutamme asiakkaillemme sopivimmat teknologiaratkaisut sekä hoidamme niiden ylläpidon ja huollon. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Vantaan Kaivokselassa.

Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€ ja siihen kuuluvat tytäryhtiöt Sarlin Oy Ab ja Beamex Oy Ab.

TOIMITUSJOHTAJA

Haemme Sarlin Oy Ab:lle toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä konsernin sisällä uusiin tehtäviin.

Tehtävässä Sinulla on kokonaisvastuu yrityksen strategiasta, liiketoiminnoista ja tuloksesta. Hyvän henkilöstöjohtamisen avulla varmistat strategian ja tuloksen toteutumisen. Olet aktiivisesti mukana myös avainasiakkaidemme suhteen kehittämisessä.

Haluamme kasvaa ja kehittyä, mikä onnistuu vain toimittamalla sellaisia tuotteita ja palveluita, jotka tuovat asiakkaillemme lisäarvoa. Palveluliiketoiminta on merkittävä osa toimintaamme ja tavoitteena on kasvattaa sitä edelleen. 

Ammattitaitoinen asiantuntijaorganisaatio sekä modernit työkalut auttavat Sinua tavoitteiden saavuttamisessa.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään ke 20.6.2018 osoitteella: fredrik.wikstrom@sarlin.com tai Fredrik Wikström/Sarlin Group Oy Ab, PL 750, 00101 Helsinki.

Tietosuojaseloste

Uutisarkisto