Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Optimaalista energiankäyttöä Sigmatek-ohjausjärjestelmällä

Sigmatekin energianhallintatyökalu on teollisuuden käyttöön suunnattu ohjausjärjestelmä, jolla lämmitysjärjestelmän toiminnan säätely on helppoa ja tehokasta. Energianhallintatyökalu optimoi järjestelmän toiminnan vastaamaan todellista energian käyttötarvetta.  Sigmatek energianhallintatyökalu on suunniteltu erityisesti pienten lämmityskattiloiden, lämpöpumppujen ja pienten voimaloiden valmistajille. Äly ja näyttöpaneeli samassaOhjaus toimii automaattisesti, mutta paikallisen älypaneelin avulla on mahdollista tarkkailla, säätää tai ohjata järjestelmää. Sigmatek-energianhallintatyökalussa yhdistyvät lämmityksen säätelyyn tarvittava […]
Lue lisää

Sigmatekin energianhallintatyökalu on teollisuuden käyttöön suunnattu ohjausjärjestelmä, jolla lämmitysjärjestelmän toiminnan säätely on helppoa ja tehokasta. Energianhallintatyökalu optimoi järjestelmän toiminnan vastaamaan todellista energian käyttötarvetta. 

Sigmatek energianhallintatyökalu on suunniteltu erityisesti pienten lämmityskattiloiden, lämpöpumppujen ja pienten voimaloiden valmistajille.

Äly ja näyttöpaneeli samassa
Ohjaus toimii automaattisesti, mutta paikallisen älypaneelin avulla on mahdollista tarkkailla, säätää tai ohjata järjestelmää. Sigmatek-energianhallintatyökalussa yhdistyvät lämmityksen säätelyyn tarvittava äly ja visualisointiin soveltuva laadukas näyttöpaneeli. 

Modulaarinen järjestelmä

Koska järjestelmä on modulaarinen, se on helposti muunneltavissa asiakkaan tarvetta vastaavaksi. Moduulit on suunniteltu juuri oikeille lämmitystavoille ja prosesseille.

Työkalu sopii eri lämmöntuottojärjestelmien yhdistämiseen, esimerkiksi aurinko-, pelletti-, öljy- ja tuulivoima.

 • Modulaarisuus mahdollistaa järjestelmän joustavan laajentamisen, ja se pysyy laajennettunakin kompaktin kokoisena.
 • Ratkaisu koostuu ohjausyksiköstä ja paneelista, jotka voidaan tarvittaessa koota yhdeksi komponentiksi.
 • Kokonaisuuteen on mahdollista lisätä pieniä tilakohtaisia näyttöyksiköitä, joista järjestelmän tila nähdään helposti yhdellä vilkaisulla.
 • Järjestelmään voidaan liittää lisämoduuleja esimerkiksi aurinkoenergian, lattialämmityksen tai puskurisäiliön hallintaan.
 • Ohjelmisto voi säädellä lämmitystä sään mukaan ja näin ollen esimerkiksi maksimoida aurinkopaneelista saatavan hyödyn. Järjestelmä hakee säätiedot automaattisesti internetistä käytön tueksi.

Lasal-ohjelmistotyökalu

Lasal-ohjelmistotyökalulla näyttö voidaan visualisoida vastaamaan asiakkaan järjestelmää.

 • Käyttöliittymän selkeä valikko auttaa ymmärtämään energiateknologiaa ja samalla hallinnoimaan resurssien käyttöä.
 • Internetin ja älypuhelimen kautta hoidettava ylläpito yhdessä muiden innovatiivisten ominaisuuksien kanssa lisäävät käyttömukavuutta ja tuovat järjestelmälle lisäarvoa.
 • Tarjolla on useita valmiiksi määriteltyjä, lämmönhallinnan tehokkuutta lisääviä toimintoja.

Lämmitysjärjestelmän energiankäyttö ja optimointi

 • Kaikki olennaiset tiedot voidaan tallentaa yhteen trenditiedostoon halutulta aikaväliltä. Näin eri tekijöiden yhteys energiankäyttöön on nähtävissä ja lämmitysjärjestelmää on helppo optimoida.
 • Valtuutetuilla käyttäjillä on pääsy kaikkiin lämmitysjärjestelmän toimintoihin selaimen tai älylaitesovelluksen kautta.
 • Käyttäjä saa tiedon lämmityksen tilasta sähköpostitse tai tekstiviestillä, ja vikatilanteessa virheilmoitus syy- ja paikkatietoineen tulee suoraan näytölle.

Lue lisää Sigmatek-energianhallintatyökalusta täältä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Tatu Mehtonen

MyyntiAutomaatio010 550 4272
tatu.mehtonen(a)sarlin.com