Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Michell Instrumentsin antureiden vaihtopalvelu vähentää ylläpitokustannuksia

Paineilmaa ja prosessikaasuja mittaavien laitteiden anturien vaihtaminen sujuu ketterästi Michell Instrumentsin anturinvaihtopalvelun avulla. Se huolehtii, että anturi korvataan uutta vastaavalla tuotteella kustannustehokkaasti tuotannon minimaalisella pysäytyksellä. Tauko kestää vain anturin vaihtamiseen kuluvan ajan. Vaihtoanturipalvelu käytössä jo vuodesta 2012 Palvelu on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa ja kannattavuutensa. Palvelumme valtteja ovat sen helppous ja ekologisuus.  Palvelussa ovat mukana […]
Lue lisää

Paineilmaa ja prosessikaasuja mittaavien laitteiden anturien vaihtaminen sujuu ketterästi Michell Instrumentsin anturinvaihtopalvelun avulla. Se huolehtii, että anturi korvataan uutta vastaavalla tuotteella kustannustehokkaasti tuotannon minimaalisella pysäytyksellä. Tauko kestää vain anturin vaihtamiseen kuluvan ajan.

Vaihtoanturipalvelu käytössä jo vuodesta 2012

Palvelu on osoittanut vuosien aikana toimivuutensa ja kannattavuutensa. Palvelumme valtteja ovat sen helppous ja ekologisuus. 

Palvelussa ovat mukana Michell Instrumentsin yleisimmät anturimallit kuten paineilmaverkossa käytettävät Easidew-anturit. Kaikkiaan mukana on 11 anturityyppiä, joihin lukeutuu sekä kiinteästi asennettavia että kannettavien mittalaitteiden antureita.

Etenkin kannettavien laitteiden mittausten luotettavuus on tärkeää. Vaihtoanturipalvelulla voidaan varmistaa, että mittari toimii jatkossakin täysin moitteettomasti. Vaihtoanturin hinta on vain noin puolet uuden vastaavan hinnasta, joten säästö on merkittävä.

Anturin vaihtaminen on helppoa

Anturin vaihtaminen sujuu palvelun avulla helposti.

  1. Vaihtoanturin tarvitsija ottaa yhteyttä Sarlinin edustajaan ja tilaa tarvitsemansa tuotteen.
  2. Asiakas saa postitse uutta vastaavan anturin, jonka hän asentaa vanhan anturin tilalle.
  3. Lopuksi asiakas lähettää käytetyn anturin Sarlinille.

Prosessiin kuluu aikaa 1 - 2 viikkoa. Tarvittaessa toimitusaikaa voidaan lyhentää käyttämällä kuljetuksessa kuriiripalvelua.

Asiakas jatkaa mittalaitteiden käyttöä normaaliin tapaan korvaavan anturin saapumiseen saakka.

Vaihto on asiakkaalle riskitön

  • Vaihto on asiakkaalle riskitön, sillä valmistaja testaa vaihtoanturit uusien anturien tapaan.
  • Kalibroinnin tiedot on tallennettu anturiin, ja kierrätetyn anturin mukana tulee lisäksi todistus suoritetusta kalibroinnista.
  •  Asiakkaan tarvitsee vain muistaa tilata vaihtoanturi ennen sen suositeltua kalibrointiaikaa ja lähettää vanha anturi kierrätettäväksi pian vaihdon jälkeen.

Tuotannon katkot minimiin

Paineilman ja prosessikaasujen tasaisen laadun varmistus on tärkeää kaikessa valmistuksessa. Anturin säännöllinen vaihtaminen takaa, että mittaus pysyy laadukkaana.

Ohjelman avulla tuotannon katkot saadaan minimoitua ja tuotanto voi toimia maksimiteholla korvaavan anturin saapumiseen saakka.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.