Haemme teknistä tukihenkilöä/Paineilma

Tekninen tukihenkilö, paineilma

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation ja ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Paineilman tuottoon tarjolla on markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima. Paineilmaosasto on edelläkävijä paineilmapalveluiden kehittämisessä ja myös monet pörssiyritykset luottavat sen palveluihin. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€.


Tehtävän kuvaus

Olet yhtiössämme henkilö, jonka puoleen huolto-organisaatiomme, myyjämme ja asiakkaamme voivat tukeutua teknisissä asioissa. Työtehtäviisi kuuluu paineilmaosaston tukipyyntöjen käsittely, tarvittavien tietojen hankinta ja välittäminen eri sidosryhmille. Työhön kuuluu myös erilaisten antureiden kalibroiminen ja oston tukeminen. Tehtävässäsi painottuu tekninen osaaminen, joka karttuu työtehtävien myötä ja päämieskoulutuksissa.

Edellytykset

Vaikka työsi vaatii itsenäistä työotetta, sitä ei tarvitse tehdä yksin. Emme siis odota sinun osaavan jo valmiiksi kaikkea. Tehtävässäsi onnistuminen edellyttää kykyä ymmärtää koneiden sähkökuvia, manuaaleja ja varaosakirjoja ja pystyt myös kommunikoimaan päämiestemme kanssa englanniksi.

Omaat sähkön lisäksi jonkin verran kokemusta mielellään myös mekaanisesta huollosta. Koulutukseltasi voit olla insinööri, teknikko tai asentaja. Luoteeltasi olet sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään perheyhtiössä, jossa arvostetaan pitkiä työsuhteita. Tarjoamme monipuolisen tehtävän, joka kehittää ammatillista osaamistasi.

Lisätietoja antaa Sarlinilla tiimipäällikkö Marko Sirviö puh. 010 550 4217, marko.sirvio@sarlin.com tai Personnelin konsultti Antti Lavanti puh. 040 5755 333, antti.lavanti@personnel.fi.

Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 10.12.2018 mennessä.

Uutisarkisto