Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

, ,

Teknologia 2023 -messut 7.-9.11.

Tervetuloa Teknologia 23 -tapahtumaan! Teknologia-tapahtuma kokoaa yhteen kolmen päivän ajaksi teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta. Tapahtuman teemoja ovat tänä vuonna mm. vihreä siirtymä, toimitusverkostot, vetyteollisuus ja tekoäly. Sarlinin asiantuntijat löytyvät osastolta 7e130. Osastollamme pääset tutustumaan mm. uusimpiin automaatioratkaisuihin sekä testaamaan taitojasi pakopelissä. Tule mukaan […]
Lue lisää

Tervetuloa Teknologia 23 -tapahtumaan!

Teknologia-tapahtuma kokoaa yhteen kolmen päivän ajaksi teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Tapahtuman teemoja ovat tänä vuonna mm. vihreä siirtymä, toimitusverkostot, vetyteollisuus ja tekoäly.

Sarlinin asiantuntijat löytyvät osastolta 7e130. Osastollamme pääset tutustumaan mm. uusimpiin automaatioratkaisuihin sekä testaamaan taitojasi pakopelissä. Tule mukaan selvittämään, miltä koneenrakennuksen, tuotantoteollisuuden, teollisen internetin ja koneturvallisuuden uusimmat ratkaisut ja alan tulevaisuus näyttävät! Voit olla meihin myös sähköpostitse etukäteen yhteydessä ja sopia tapaamisen asiantuntijoidemme kanssa osoitteessa automaatio(at)sarlin.com.

Poistamme kitkaa tehokkuuden tieltä. Nähdään messuilla!

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.