Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Tekninen myyntipäällikkö

Oletko ratkaisumyynnistä sekä uuden liiketoiminnan kasvattamisesta innostuva konenäköratkaisujen ammattilainen? Tule kirjoittamaan seuraava luku Sarlinin kasvutarinaan konenäköratkaisujen parissa. Tehtävä ja liiketoiminta-alue on organisaatiossa uusi ja tarjoaa näin ollen hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Sarlinin kasvuun konenäköratkaisujen kautta. Pääset osaksi automaatioliiketoiminta-alueen innostunutta myyntitiimiä ja olet keskeisellä paikalla vaikuttamassa toimialan kehitykseen. Muiden liiketoimintojemme vahvat asiakassuhteet mm. koneenrakentajien, tuotannon ja […]
Lue lisää

Oletko ratkaisumyynnistä sekä uuden liiketoiminnan kasvattamisesta innostuva konenäköratkaisujen ammattilainen? Tule kirjoittamaan seuraava luku Sarlinin kasvutarinaan konenäköratkaisujen parissa.

Tehtävä ja liiketoiminta-alue on organisaatiossa uusi ja tarjoaa näin ollen hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Sarlinin kasvuun konenäköratkaisujen kautta. Pääset osaksi automaatioliiketoiminta-alueen innostunutta myyntitiimiä ja olet keskeisellä paikalla vaikuttamassa toimialan kehitykseen. Muiden liiketoimintojemme vahvat asiakassuhteet mm. koneenrakentajien, tuotannon ja prosessiteollisuuden parissa tarjoavat sinulle runsaasti potentiaalia syventää yhteistyötä koskemaan myös konenäköratkaisut. Tämän lisäksi sinulla on osaavana ja aktiivisena verkostoitujana luontainen kyky ja halu kokonaan uusien asiakassuhteiden rakentamiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi kaupallinen tai tekninen koulutus, kaupallinen ajattelutapa sekä aiempaa kokemusta konenäköratkaisuista, esimerkiksi niiden myynnin tai teknisen tuen parista. Lisäksi konenäköratkaisujen käytännön tuntemuksen kautta sinulla on riittävät tekniset valmiudet perustason käyttöönottojen ja konfiguraatioiden toteutukseen. Nautit jatkuvasta vuorovaikutuksesta eri tahojen välillä ja sinulla on kyky keskustella asiantuntijaroolissa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Roolisi on keskeinen Sarlinin ratkaisujen tunnetuksi tekemisessä uuden liiketoiminta-alueen parissa. Sinulla on vahva palo perehtyä alan kehitykseen ja potentiaalisten asiakkaiden liiketoimintaan.

Aiemman kokemuksesi kautta hallitset hyvin ratkaisumyynnin myyntiprosessin, jonka eri vaiheissa saat luonnollisesti vahvan tuen esihenkilöltäsi sekä muilta oman organisaation tuotehallinnan, hankinnan, huollon ja ylläpidon ammattilaisilta, kuin myös edustamiemme päämiesten taholta. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja myös englannin kielen taitosi on erinomaisella tasolla. Saksan kielen osaaminen on tehtävässä eduksi osana yhteistyötä päämiehen kanssa. Olet työssäsi tavoitteellinen, suunnitelmallinen sekä ratkaisukeskeinen ja vastaat itsenäisesti omien liiketoiminnallisten tavoitteittesi toteutumisesta. Raportoit automaatioliiketoiminnan tuotelinjajohtajalle. Sijaintipaikkasi voi oman matkustusvalmiutesi puitteissa olla missä päin Suomea tahansa, tehtävän edellyttäessä aktiivista vaikuttamista paikan päällä asiakkaiden luona.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja vastuullisen roolin Sarlinin vakavaraisessa organisaatiossa. Yhteistyö suurten kotimaisten asiakkaidemme kanssa ja laadukkaat sekä markkinassa kilpailukykyiset ratkaisut tarjoava päämiehemme tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden alan kehityksen seuraamiseen. Olemme myös aidosti kiinnostuneita siitä, kuinka voimme auttaa sinua kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi. Saat toimivat työkalut, osaavan ja asiantuntevan organisaation tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen, vapaan autoedun ja muut kattavat työsuhde-edut.

Jos tämä kuulostaa sinun tehtävältäsi, lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi viitteellä FI-17717 Mercuri Urvalin sivujen kautta (www.mercuriurval.fi) viimeistään keskiviikkona 17.5.2023. Mahdollisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaavat Mercuri Urvalilta Sami Nykänen 040 156 3663 ja Sarlinilta liiketoimintajohtaja Sanna Rantanen 040 021 4012 (parhaiten tavoitettavissa torstaina 11.5. klo 10 - 12 ja perjantaina 12.5. klo 14 - 16).

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.