Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

,

Rekrytarina - hankinta- ja logistiikkapäällikkö Kari

Seuraavaksi pääsemme tutustumaan hieman tarkemmin hankinta- ja logistiikkapäällikkömme, Karin, työhön. Kari aloitti Sarlinilla alkuvuodesta 2021, mutta on tehnyt pitkän uran tuotekehityksen, hankintatoimen ja laaduvarmistuksen parissa eri yrityksissä. Sarlinilla Karin vastuulla on siis yrityksen hankintatiimin toiminnot, mukaan lukien materiaalien kotiuttaminen, varastointi ja lähtevä logistiikka. - Hankintapäällikkönä näen tärkeänä työskentelyn erityisesti materiaali- ja palvelutoimittajien rajapinnassa ja halun […]
Lue lisää

Seuraavaksi pääsemme tutustumaan hieman tarkemmin hankinta- ja logistiikkapäällikkömme, Karin, työhön.

Kari aloitti Sarlinilla alkuvuodesta 2021, mutta on tehnyt pitkän uran tuotekehityksen, hankintatoimen ja laaduvarmistuksen parissa eri yrityksissä. Sarlinilla Karin vastuulla on siis yrityksen hankintatiimin toiminnot, mukaan lukien materiaalien kotiuttaminen, varastointi ja lähtevä logistiikka.

- Hankintapäällikkönä näen tärkeänä työskentelyn erityisesti materiaali- ja palvelutoimittajien rajapinnassa ja halun parantaa prosessia heidän kanssaan. Tulevan ja lähtevän materiaalivirran hallintaa haluamme kehittää joustavammaksi, jotta voimme paremmin vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin, Kari kertoo.

Päivittäinen yhteistyö eri yhteistyökumppaneidemme sekä toimittajiemme kanssa takaa luotettavamman sekä kustannustehokkaamman toimitusprosessin asiakkaillemme. Toimittajayhteistyön lisäksi Karin tiimi hoitaa tuotteiden ostoprosessin, toiminnot varastossa sekä logistiikan toimittajakentästä aina loppuasiakkaalle saakka.

- Tuoreena sarlinarina opin joka päivä jotain uutta ja pääsen parhaiten yrityksen toimintaan kiinni osallistumalla itse päivittäisiin oston ja logistiikan työtehtäviin, Kari pohtii.

Maailmanlaajuinen Covid-19 on aiheuttanut haasteita materiaalien saatavuuksiin sekä logistiikkaan. Toimitusten seurantaan käytetään tänä päivänä paljon resursseja, jotta voidaan olla varmoja tuotteiden sijainnista. Myös tässä päivittäisellä kommunikaatiolla on iso merkitys kiiretilanteiden hoidossa. Kari kertookin haastetilanteiden, ja erityisesti tiimin yhteistyöllä niistä selviämisen olevan työssään parasta:

- Pidän hankinta- ja toimitusketjun kehitystyöstä ja tiiminvetäjän on palkitsevaa nähdä kun tiimin jäsenet aloittavat annetun haasteen työstämisen ja lopulta toteuttavat ideoimansa ratkaisun. Tiivis ja rakentava toimittajayhteistyö auttaa monesti ratkomaan nopeastikin haasteita toimitusten laadussa ja täsmällisyydessä.

Mitä työ hankinta- ja logistiikkapäällikkönä sitten vaatii?

- Sinnikkyyttä ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin erityisesti nyt, kun Covid-19 on aiheuttanut haasteita raaka-aineiden saatavuuksiin ja markkinahintojen heilahteluja. Hankittavien tuotteiden kustannusseuranta ja raaka-aineiden markkinahintojen kehitys vaatii seurantaa, jotta pystytään ajoissa reagoimaan muutoksiin tuotteiden ostohinnoissa. Isompien toimitusprojektien hankinnoissa on hyötyä teknisestä taustasta, koska monesti tuotteen kilpailuttaminen ja ostaminen vaatii ymmärrystä tuotteesta ja valmistustekniikasta. Laadunvarmistuksen työkalujen hyödyntämien on olennainen osa toimittajayhteistyötä ja toimitusten seurantaa.

Sarlinilla on tunnetusti vahva asema teollisuuden laite- ja huoltopalveluiden toimittajana, joka perustuu vankkaan tekniseen osaamiseen ja intohimoon kehittää uudenlaisia, teknologisia ratkaisuja, joka innoitti myös Karia hakemaan Sarlinille.

- Yrityksen vahva osaaminen ympäristöystävällisen ja energiatehokaiden ratkaisujen kehittäjänä ja toimijana sai -minutkin kiinnostumaan Sarlinista työnantajana. Sarlinilla panostetaan esihenkilötyöskentelyyn ja täällä on mukava ja avoin työporukka. Suosittelen hakemaan, mikäli tunnet kiinnostusta ja halua oppia lisää teollisesta automaatiosta, paineilmajärjestelmistä ja kaasu- ja energiaratkaisuista. Tässä porukassa pääset edelläkävijöiden joukkoon.

Lue seuraava tarina: Rekrytarina – Arto

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.