Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Rekrytarina - avainasiakaspäällikkö Jani

Lupasimme ennen kesälomia kertoa tarkemmin minkälaista on työskennellä Sarlinilla. Parhaiten se onnistuu työntekijöidemme kautta ja aloitammekin sosiaalisen median kampanjan, jossa pääset tutustumaan erilaisiin työnkuviin Sarlinilla työntekijöidemme kertomana. Ensimmäisenä omaa työnkuvaansa avaa avainasiakaspäällikkömme Jani. 39-vuotias Jani on työskennellyt Sarlinilla vajaat kolme vuotta avainasiakaspäällikkönä terveydenhuolto- sekä palo- ja pelastussektorilla. Hänen pääasiakkuutensa koostuvat siis sairaaloista, laboratorioista, lääketeollisuudesta sekä […]
Lue lisää

Lupasimme ennen kesälomia kertoa tarkemmin minkälaista on työskennellä Sarlinilla. Parhaiten se onnistuu työntekijöidemme kautta ja aloitammekin sosiaalisen median kampanjan, jossa pääset tutustumaan erilaisiin työnkuviin Sarlinilla työntekijöidemme kertomana. Ensimmäisenä omaa työnkuvaansa avaa avainasiakaspäällikkömme Jani.

39-vuotias Jani on työskennellyt Sarlinilla vajaat kolme vuotta avainasiakaspäällikkönä terveydenhuolto- sekä palo- ja pelastussektorilla. Hänen pääasiakkuutensa koostuvat siis sairaaloista, laboratorioista, lääketeollisuudesta sekä pelastuslaitoksista, joille hän tarjoaa erilaisia paineilmaratkaisuja.

Mikä avainasiakkuuspäällikön roolissa on palkitsevinta? – Näin myyjän näkökulmasta tietysti isoimmat onnistuneet kaupat, mutta parhaita onnistumistarinoita on ne, joissa on pystytty auttamaan esimerkiksi sairaalaa konerikon sattuessa. Olemme saaneet tehtaan venymään tuotannon nopeuttamiseksi ja järjestäneet lentorahdit, kuljetukset sekä asennukset. Lopputuloksena on saatu uusi kone, joka on saatu käyntiin nopealla aikataululla. Tällaisissa tilanteissa on pahimmillaan kyse ihmishengistä, joten ne tuntuvat isoilta onnistumisilta.

Työ on monipuolista, eikä juuri samanlaista työpäivää ole. Myös sellaisia haasteita saattaa tulla eteen joihin ei itse pysty vaikuttamaan, kuten toimitusvaikeudet materiaalien saatavuudessa, suunnitelmien muuttuminen tai ihan vaikka kuljetuksessa rikkoutuneet tuotteet. – Näistäkin tilanteista selviää informoimalla koko ketjua ja yhdessä miettimällä korvaavia ratkaisuja. Hankalista tilanteista selviää parhaiten avoimuudella, Sinkkonen muistuttaa.

Avainasiakaspäällikön roolissa täytyy tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ymmärtää asiakkaan tarve, kuunnella heidän toiveet ja osata soveltaa niitä omissa ratkaisuissa. – Voisi luulla, että kyse tässä työssä on ”vain paineilmasta”, mutta uutta oppii päivittäin eikä samaa ratkaisua pysty soveltamaan jokaiseen tilanteeseen, Jani toteaa.

Entä mikä tekee Sarlinista hyvän työnantajan? – Monelle kysyjälle olen sanonut, että Sarlin on sopivan kokoinen talo olla töissä. Sarlin on riittävän iso ollakseen vahva ja varteenotettava toimija alalla ja tarjotakseen ”ison talon” tuen, mutta ei kuitenkaan niin iso, että toiminta olisi muuttunut byrokraattiseksi ja jäykäksi. Vaikka yrityksellä on tietyt toimintatavat ja raamit, jää kuitenkin tilaa tehdä myös työnsä omalla tavalla.

Kiinnostuitko työskentelystä Sarlinilla? Uudistuvien nettisivujemme kautta pääset jatkossa jättämään myös avoimen hakemuksen, mutta kannattaa seurailla myös avoimia työpaikkojamme. – Rohkeasti vain hakemaan! Täällä odottaa mukava ja avulias porukka, eikä ketään varmasti jätetä yksin, myös Jani kertoo.

Katso työpaikat ja lähetä avoin hakemus täällä.

Lue seuraava rekrytarina täällä.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.