Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Rekrytarina - automaatioinsinööri Nandor

Aloitamme vuoden 2022 esittelemällä jälleen uuden sarlinarin – tällä kertaa esittelyvuorossa on 26-vuotias kaasu- ja energiatekniikan automaatioinsinöörimme Nandor.
Lue lisää

Aloitamme vuoden 2022 esittelemällä jälleen uuden sarlinarin – tällä kertaa esittelyvuorossa on 26-vuotias kaasu- ja energiatekniikan automaatioinsinöörimme Nandor.

Nandor on työskennellyt Sarlinilla vuodesta 2019. Sarlinille hän tuli nähtyään koulunsa nettisivuilla ilmoituksen kesätöistä projektitehtäviin.
- Kiinnostuin Sarlinista heti, joten lähetin hakemuksen ja pääsin työhaastatteluun. Aloitin siis projektiapulaisena ja jo parin kuukauden jälkeen pääsin työskentelemään automaatioinsinöörinä kaasu- ja energiaprojekteissa. Sillä tiellä olen edelleen, Nandor kertoo.

Mitä automaatioinsinööri sitten tekee kaasu- ja energiaprojekteissa?
- Suunnittelen, toteutan ja käyttöönotan kaasu- ja energiatekniikan ratkaisujen ohjaus- ja valvomojärjestelmiä. Näiden lisäksi työskentelen vianhaussa sekä teen silloin tällöin korjauskeikkoja yhdessä huoltoasentajiemme kanssa.

Automaatioinsinöörin työ on vaativaa ja kaasu- ja energia-ala on jatkuvassa muutoksessa. Tästä syystä oma kiinnostus alaan sekä jatkuva itsensä kehittäminen ovat tärkeitä. Myös oma-alotteisuus, ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky sekä kielitaito ovat välttämättömiä, jotta työssä pärjää. Työ automaatioinsinöörinä mahdollistaa myös matkustelun. Sarlin tekee käyttöönottoja sekä vianhaku- ja korjauskeikkoja ympäri Suomen ja käyttöönotot voivat kestää viikkoja.
- Sarlin pitää huolen siitä, että työntekijöiden osaamisen taso ja ammattitaito on aina huippuluokkaa. Meillä Sarlinilla on mahdollisuus käydä oman alan erilaisissa työtä tukevissa koulutuksissa, Nandor iloitsee.

Sarlinilla työskentelee n. 90 alansa huippuosaajaa ja Nandor on yksi heistä. Sarlinille on tärkeää olla edelläkävijä ja asiakkaa paras kumppani, jota myös Nandor pitää työssään tärkeänä:
- Pyrin aina, niin suunnittelussa, kuin toteutuksessa, käyttämään kustannustehokkaita ratkaisuja. Koska haluamme olla edelläkävijöitä, sovellan aina mahdollisuuksien mukaan uusinta, saatavilla olevaa teknologiaa. Samalla on pidettävä mielessä yksinkertaisuus, jotta toteuttamani järjestelmä on myös asiakkaiden helppo omaksua.

Vielä viimeiseksi, mikä tekee Nandorin mielestä Sarlinista hyvän työnantajan?
- Sarlin tarjoaa hyvät työsuhde-edut ja mukavan ja asiantuntevan työporukan. Sarlin panostaa työturvallisuuteen sekä työntekijöidensä hyvinvointiin. Täällä pidetään huolta työntekijöistä.

Kiinnostuitko työskentelystä Sarlinilla? Seuraa avoimia työpaikkojamme tai jätä avoin hakemus osoitteessa https://www.sarlin.com/tyopaikkana/

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.