Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

, , , , ,

Oikea-aikaisella kunnossapidolla varmistamme asiakkaan tuotannon jatkuvuuden

Sarlinin elinkaaripalvelut auttavat asiakkaita paineilman ja kaasu-energiatekniikan laitteistojen kunnossapidossa koko Suomen laajuudella. 
Lue lisää

Sarlinin elinkaaripalvelut auttavat asiakkaita paineilman ja kaasu-energiatekniikan laitteistojen kunnossapidossa koko Suomen laajuudella. 

Elinkaaripalveluiden tuotelinjan johdossa hiljattain aloittaneella koneautomaation DI Tanja Viljakaisella on vankka kokemus teollisuuden kunnossapidosta, sen johtamisesta ja asiakkuuksista useasta eri yrityksestä.  
– Haluamme olla kumppani, joka tukee asiakkaitamme laitteiden koko elinkaaren ajan alusta loppuun. Palvelun sisältö muotoutuu aina asiakkaan tilanteen mukaan.  

Elinkaaripalvelut ovat tärkeä osa kokonaisratkaisujen toimitusta ja jatkumoa. 
– Sarlin on täyden palvelun talo. Kun lähdemme suunnittelemaan laitos- tai laitetoimitusta, niin huolehdimme koko laitoksen tai laitteen elinkaaresta alusta loppuun asti. Tarjoamme eri tyyppisiä huoltosopimuksia asiakkaan tarpeen mukaan. 

Sarlinin elinkaaripalveluissa asiakkaita palvelee noin 40 ammattilaista 12 toimipisteestä käsin. Pohjoisin toimipiste on Kemissä ja eteläisin Vantaalla.  
– Elinkaaripalveluidemme tiimi koostuu todellisista asiantuntijoista, jotka ovat valmiita tarttumaan haasteisiin ja kehittämään palveluitamme entistäkin paremmiksi. 
 
Etävalvonta ja ennakoiva huolto ennaltaehkäisevät laiterikkoja 
 
Lähes jokaisesta tehtaasta löytyy paineilmalaitteita. Sarlinin elinkaaripalvelut tarjoavat korjausta, huoltoa ja ympärivuorokautista päivystyspalvelua kaiken merkkisille paineilmalaitteille. 
– Sarlin Balance -järjestelmällä meillä on yhteys asiakkaan paineilmajärjestelmään. Balancen avulla valvomme, ohjaamme ja säädämme asiakkaan paineilmajärjestelmää etänä. 

Kaikkea ei tietystikään voi hoitaa etänä. Esimerkiksi laitteiden vika- ja rikkotilanteet hoidetaan mahdollisimman nopeasti. 
– Asiakkaiden sopimuksiin on mahdollista määritellä korjauksiin liittyvät vasteajat, jolloin toimimme niiden mukaisesti. 

Laitteiden rikkoontumisia ja niistä syntyviä kustannuksia voi ennaltaehkäistä oikein ajoitetulla ennakoivalla huollolla. 
– Ennakoiva huolto on todella tärkeää laitteen elinkaaren hallintaa ja sillä varmistamme asiakkaan laitteiden käyttövarmuuden ja tuotannon jatkuvuuden, Viljakainen sanoo. 

Tärkeä osa elinkaaripalveluita on myös kehitysehdotusten teko asiakkaalle. 
– Annamme asiakkaillemme ehdotuksia ja ohjeita laitteiden tehokkaaseen käyttöön ja energiansäästöjen saavuttamiseen. 

Vihreä siirtymä ja vedynjalostus lisäävät tarvetta elinkaaripalveluille 

Kaasu-energiatekniikan ratkaisuiden osalta Sarlinin huoltoekspertit korjaavat ja ylläpitävät tankkausasemia, moottorivoimalaitoksia, pumppaamoita ja mikroturbiinilaitoksia. Lisäksi palveluihin kuuluvat kaasuhälyttimien huollot ja kalibroinnit. 
Laitoksissa voi olla kriittisiä toimintoja, jotka vaativat jatkuvaa seurantaa. Sarlinin päivystyspalvelu seuraa laitoksen toimintaa ympäri vuorokauden ja reagoi välittömästi, jos jotain odottamatonta tapahtuu. 

Viljakainen uskoo, että Sarlinin elinkaaripalveluilla on edessään kiihtyvä kasvu niin nykyisten laitteiden ja laitosten osalta kuin uusienkin. 
– Vihreä siirtymä ja vedynjalostus ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia Sarlinille. Näissä alueissa tarvitaan luotettavia ja ammattitaitoisia kumppaneita kunnossapidon ja ylläpidon osalta. Teknologian kehittyessä ja vihreän siirtymän edetessä entistä enemmän yrityksiä tarvitsee tukea laitteistojen kunnossapitoon. Haluamme olla tämä kunnossapidon kumppani ja jatkaa kehittymistä ja innovointia asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. 
 
Vaikuttunut sarlinilaisten korkeasta ammattitaidosta 

Viljakainen on ehtinyt olla elinkaaripalveluiden tuotelinjajohtajana Sarlinilla vasta muutaman kuukauden, mutta on vaikuttunut ja yllättynytkin henkilöstön laajasta osaamisesta ja sitoutumisesta työhönsä. 
– Minut on otettu todella hienosti vastaan, ja tunnen kotiutuneeni Sarlinille.  
Tuotelinjajohtajan työssä Viljakainen arvostaa vaihtelevuutta ja haasteita. 
– Sytyn asiakkaiden haasteista, ja työssäni ei ole kahta samanlaista päivää. Asiakkaiden tehtaissa pääsee aina oppimaan uutta. Pääsen myös uudistamaan ja kehittämään toimintatapoja.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.