Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Bauerin turvatäyttökaapin avulla hengitysilmapullojen täyttö on turvallista

Bauer B-SAFE 300 turvatäyttökaappi mahdollistaa turvallisen hengitysilmapullojen täytön. Kaappi suojaa käyttäjiä mahdolliselta hengitysilmapullon räjähdykseltä ja soveltuu kunnallisten palo- ja pelastuslaitosten sekä yksityisten tehdas- ja teollisuuspalolaitosten käyttöön. Turvatäyttökaapilla voidaan korvata kalliit turvallisuusjärjestelyt Turvatäyttökaappia voidaan käyttää yhdessä lähes kaikkien BAUERin hengitysilmakompressoreiden kanssa. Se sopii yhteen myös vanhempien kompressorimallien kanssa. Kaappi on ulkonäöltään siisti ja nykyaikainen. B-SAFE voidaan […]
Lue lisää

Bauer B-SAFE 300 turvatäyttökaappi mahdollistaa turvallisen hengitysilmapullojen täytön. Kaappi suojaa käyttäjiä mahdolliselta hengitysilmapullon räjähdykseltä ja soveltuu kunnallisten palo- ja pelastuslaitosten sekä yksityisten tehdas- ja teollisuuspalolaitosten käyttöön.

Turvatäyttökaapilla voidaan korvata kalliit turvallisuusjärjestelyt

Bauer-turvakaappi-350-px

Turvatäyttökaappia voidaan käyttää yhdessä lähes kaikkien BAUERin hengitysilmakompressoreiden kanssa. Se sopii yhteen myös vanhempien kompressorimallien kanssa. Kaappi on ulkonäöltään siisti ja nykyaikainen.

B-SAFE voidaan sijoittaa näkyväänkin paikkaan, jolloin myös tilankäyttö on tehokkaampaa. Lisäksi sitä on helppo käsitellä ahtaissakin tiloissa, koska sen kotelon kaikilla sivuilla on aukot kuormatrukkia varten.

Turvatäyttökaappi voidaan asentaa joko kiinteästi rakennuksiin tai siirrettävänä ajoneuvoihin. Rakennukseen asennettaessa huonetilan rakenteissa on kuitenkin huomioitava suunnattu ja suunniteltu paineenpurkausmahdollisuus. Lisäksi B-SAFE voidaan kytkeä varastosäiliöiden yhteyteen.

Hengitysilmapullojen turvallinen täyttö

Teräksestä valmistetun kaapin räjähdyssuojattu turvakammio suojaa käyttäjää pullon mahdolliselta räjähdykseltä. Pullon räjähtäessä ilma purkautuu hallitusti sivuseinien ja yläosan aukkojen kautta.

Automaattinen ovien lukitus estää täytön ovien ollessa auki, eikä täyttökammiota voi avata täytön ollessa käynnissä. Pullon täyttäminen sujuu tehokkaasti siinä olevan painesuhdeventtiilin ansiosta. Kaapin ovien aukaisu on helppoa, sillä sen sisäinen paine purkautuu automaattisesti, kun liukuovet avataan.

Optimaalinen hengitysilmapullon täyttönopeus 

Hengitysilmapullojen täyttönopeutta voidaan säätää 20:n ja 50:n bar/min välillä. Näin ilman lämpötila pysyy mahdollisimman alhaisena täyttöprosessin loppuvaiheessa.

Hitaampi täyttö pitää lämpötilan alhaisempana, jolloin säästytään niin sanotulta kaksoistäytöltä. Jos pulloon menevä ilma on hyvin kuumaa, jäähtyessä paine pullossa laskee, ja pullo joudutaan täyttämään toiseen kertaan, että saadaan jäähtymisessä ”hukattu” paine korvattua.

B-Safe 300:een on saatavana täyttönopeuden rajoitutusventtiili, joka suojaa lämpötilojen rajulta vaihtelulta.

Mukautuu erilaisiin olosuhteisiin ja vaatimuksiin

B-SAFEn etuna on, että se mukautuu erilaisiin olosuhteisiin ja ottaa huomioon eri valmistajien hengitysilmapulloille asettamia vaatimuksia.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.