Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

,

Anturissa on älyä

Tarve digitaalisuuteen siirtymisestä on tullut osaksi jokapäiväistä keskustelua eri aloilla. Mutta mitä hyötyä saadaan, kun anturit ovat älykkäämpiä ja mitä se käytännössä tarkoittaa? Älykäs anturi tarjoaa monipuolisesti tietoa, jota tarvitaan Teollisen internetin sovelluksiin. Lisäksi niiden käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta. Älykäs anturi nopeuttaa käyttöönottoa Asetukset viedään keskitetysti kaikille laitteille yhdestä paikasta. Kaikkea ei tarvitse tehdä […]
Lue lisää

Tarve digitaalisuuteen siirtymisestä on tullut osaksi jokapäiväistä keskustelua eri aloilla. Mutta mitä hyötyä saadaan, kun anturit ovat älykkäämpiä ja mitä se käytännössä tarkoittaa? Älykäs anturi tarjoaa monipuolisesti tietoa, jota tarvitaan Teollisen internetin sovelluksiin. Lisäksi niiden käyttöönotto ja ylläpito on vaivatonta.

Älykäs anturi nopeuttaa käyttöönottoa

Asetukset viedään keskitetysti kaikille laitteille yhdestä paikasta. Kaikkea ei tarvitse tehdä laitekohtaisesti erikseen. Samat perusasetukset on mahdollista viedä koko ryhmän antureille kerralla. Asetukset voidaan pitää samoina projektista toiseen, mikä tuo laitevalmistajalle tehokkuutta projektien käyttöönottovaiheisiin. Jokainen anturi voidaan optimoida myös yksilöllisesti.

Älykäs anturi osaa kertoa myös itsestään

Anturin lähettämään viestiin on sisäänrakennettu diagnostiikka, joka kertoo anturin tilasta. Näin anturi ehditään vaihtaa uuteen ennen vikaantumista. Kun taas perinteinen anturi vikaantuu, se tulee yleensä yllätyksenä.

Älykäs anturi mahdollistaa analysoinnin

Älykäs anturi muuttaa signaalin itse digitaaliseksi ja se kulkee tässä muodossa järjestelmään asti, joten mittaviesti on häiriöttömän tarkka. Mittaviestin lisäksi voidaan saada muutakin mittatietoa olosuhteista, kuten lämpötila tai paine.

Saatua anturitietoa voidaan käyttää hyödyksi, kun analysoinneilla haetaan liiketoiminnalle lisäarvoa. Kaikkien hienointakaan Teollisen internetin sovellusta ei saada toimimaan ilman analysoitavaksi tarjottavaa tietoa ja tähän tarvitaan älykkäitä anturiratkaisuja.

Älykäs anturi helpottaa ylläpitoa

Anturin vaihto ei vaadi erityisosaamista. Anturin tiedot ovat master-yksikön muistissa, josta ne siirretään uudelle anturille. Asetelma toimii myös toisin päin: kun master-yksikkö vaihdetaan, anturiparametrit voidaan ladata suoraan älykkäiltä antureilta. Tämä poistaa kaikki kenttäohjelmointitarpeet laitteilta ja tekee ylläpidosta jouhevaa.

Älykkäät anturiratkaisut, tuotteet 

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Timo Kauhanen

MyyntiAutomaatio010 550 4377
timo.kauhanen(a)sarlin.com