Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

VPFlowScope M - paineilman ja teknisten kaasujen virtausmittari

VPFlowScope M on erityisesti paineilmaa varten kehitetty massavirtamittari, joka mittaa virtausnopeuden lisäksi kaasun lämpötilaa ja painetta samanaikaisesti.

Mittauksen avulla voidaan selvittää paineilman energiankulutus, paineilman jakeluverkon tehokkuus  sekä säästömahdollisuudet.

Virtausmittaria ei tarvitse kalibroida. Laitteen oma anturi ja patentoitu mittapää VPSensorCartridge® tekevät kalibroinnista yksinkertaista: mittapää vaihdetaan uuteen.

VPFlowScope M virtausmittarin käyttösovelluksia ovat: Paineilman analyysit (esim. paineilmavuodot), kompressorin tuoton mittaus, kustannusten kohdistaminen ja paineilman kulutuksen seuranta.

Mittarissa on vakiona sisäinen Ethernet-liittymä, joten VPFLowScope M on suoraan kytkettävissä asiakkaan LAN-verkkoon. Kun mittari on kytkettynä Ethernet-verkkoon tai langattomaan verkkoon (Wi-Fi), pääset tabletillasi tai älypuhelimellasi mittarin integroituun www-palvelimeen. VPFlowscope M voi toimia itse tukiasemana (access point) tai se voi toimia olemassa olevan verkon käyttäjänä (client).

VPFlowScope M:n saa myös kahteen suuntaan mittaavana, jolloin sitä voidaan käyttää esim. laskutuksen perusteena. Kahteen suuntaa mittaava mittari osaa erotella, mihin suuntaan virtaus kulkee ja osaa siten laskea kokonaiskulutuksen sen mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Jukka Järventaus

MyyntiPaineilma010 550 4561
jukka.jarventaus(a)sarlin.com

Henri Sinkkonen

MyyntiPaineilma010 550 4230
henri.sinkkonen(a)sarlin.com