Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

RFID-saattomuistijärjestelmä

Teollisuuden vaativiin olosuhteisiin sekä HF- että UHF taajuuksille

Turck BL20 ja BL67 hajautettuihin I/O -sarjoihin liitettävät RFID-moduulit mahdollistavat helpon tavan liittää RFID-tunnistus automaatiojärjestelmään

  • RFID-lukijaa ohjataan suoraan ohjausjärjestelmästä kuin mitä tahansa hajautettua I/O:ta. BL67 on IP67-koteloitu I/O-sarja, jonka käyttölämpötila-alue  on -40...+70 °C.
  • Jokaisessa RFID-moduulissa on kaksi kanavaa lukijoiden liittämiseksi. Samaan moduuliin voidaan liittää sekä HF- että UHF-taajuuksien lukijat. Yhteen väyläohjaimeen voidaan liittää yhteensä 16 lukijaa.
  • Turckin RFID-järjestelmässä lukijan ja moduulin välinen kommunikointi on toteutettu RS485-sarjaliikenteellä ja häiriösuojatut kaapelit varmistavat soveltuvuuden teollisuusympäristöön. Lukijan ja väylämoduulin välinen etäisyys voi olla jopa 100 metriä.
  • Tunnisteissa on valittavana myös korkeita lämpötiloja kestävät erikoismallit aina +210 °C asti sekä suoraan metallipinnoille asennettavat mallit.
  • RFID:n lisäksi molempiin I/O-sarjoihin voidaan liittää digitaaliset ja analogiset tulot/lähdöt, lämpötilatulot ja lisäksi SSI-tulo, PWM-lähtö sekä RS232/485 -moduulit.
  • Väyläohjaimella liityntä voidaan toteuttaa esimerkiksi Profibus-DP, CANOpen sekä EtherCAT -väyliin. Uusimpana lisäyksenä valikoimaan on tullut Multiprotocol-ohjain, jota voidaan käyttää PROFINET IO, EtherNet/IP ja Modbus TCP -väylissä.

Lue lisää Turckin RFID-saattomuistijärjestelmistä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Timo Kauhanen

MyyntiAutomaatio010 550 4377
timo.kauhanen(a)sarlin.com