Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Rae Systems by Honeywell ppbRAE 3000 kannettava VOC-mittari

ppbRAE 3000 on laadukas hälytin, jota käyttävät monet maailman johtavat toimijat ydinmateriaalilta sekä räjähteiltä suojelussa, vaarallisten aineiden pelastustöissä, väestönsuojelussa, öljy- ja kaasuoperaatioissa sekä muissa vaarallisissa ympäristöissä.

Laitteessa on kolmannen sukupolven fotoionisoinnin tunnistin (PID) ja sisäänrakennetut korjauskertoimet yli 200 yhdisteelle.

ppbRAE 3000 on markkinoiden kehittynein laite, joka mittaa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden pitoisuuden ppb:nä. Laite mittaa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden pitoisuuden välillä 1 ppb–10 ppm, ja sen vasteaika on kolme sekuntia. 

Lisävarusteena on saatavana sisäänrakennettu mesh-radioverkko, jonka avulla laitteiden lukematietoja voi valvoa langattomasti.

Toinen vaihtoehto on Bluetooth-yhteys, jolla lukemat ja hälytystilat voidaan välittää jopa 3 kilometrin päähän langattomaan RAELink 3 -välittimeen.

Hälyttimessä on kestävä suojakuori, suuri näyttö ja suuret painikkeet, joita voi käyttää jopa kolmen käsinekerroksen läpi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.