Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Rae Systems by Honeywell MeshGuard langaton kaasuilmaisinjärjestelmä

Langaton kaasunilmaisinjärjestelmä, johon voidaan kytkeä 1- 24 kaasuhälytintä.

Kaasuilmaisinjärjestelmä koostuu MeshGuard kaasuhälyttimistä ja FMC 2000 ohjaimesta, joka kerää ja tallentaa anturi- ja hälytysdataa kaasuhälyttimiltä. Järjestelmään voidaan kytkeä jopa 24 kaasuhälytintä - hälyttimien kokoonpano valittavissa: H2S, LEL, CO, O2, NH3, CI2, SO2

Kiinteän ja langattoman MeshGuard kaasuntunnistusverkon käyttöönotto on helppoa. MeshGuardin älykkään ja itsekorjaavan verkon hallinta- ja ohjauskeskuksessa on viiden ohjelmoitavan releen hälytys- tai prosessisäätimiä, suuri LCD-näyttö ja digitaaliset tai Ethernet-ulostulot.

DC-tehonsyötön lisäksi 15 tunnin akun varmuuskopio ja kestävä, ruostumaton teräskotelo takaavat luotettavan ohjauksen ja nopean asennuksen magneeteilla tai seinäkiinnikkeillä. Voidaan käyttää myös vaarallisilla alueilla.

MeshGuard kaasuhälyttimet

Kaasuhälyttimissä on magneettikiinnittimet, joiden ansiosta hälytin voidaan kiinnittää teräsrakenteisiin ja sen paikkaa voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti.

Hälytin valvoo myrkyllisiä ja syttyviä kaasuja ja lähettää tiedot ja hälytykset langattomasti FMC ohjaimeen. Lisäksi tiedot ovat nähtävissä suurella LCD-näytöllä. IP65-luokitellussa hälyttimessä on myös ääni- ja visuaaliset hälytykset.

Saatavana kahdella anturitekniikalla: infrapuna ja katalyyttinen LEL

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.