Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Parker NITROSource typpigeneraattorit

NITROSource typpigeneraattori on ainutlaatuinen ratkaisu typen tuotantoon paineilmasta.

Typpigeneraattorilla voidaan tuottaa paineilmasta laadukasta typpeä luotettavasti ja varmasti silloin, kun sitä tarvitaan ja kaiken lisäksi edullisesti. Tuotetun typen puhtausaste on 5% ... 5 ppm, lisäpuhdistusta ei yleensä tarvita.

Typpigeneraattorissa paineilmasta erotetaan typpi ja happi molekyyliseulan avulla. Molekyyliseula adsorboi hapen, mutta päästää typen virtaamaan läpi. NITROSource typpigeneraattorin hyötysuhde on markkinoiden paras - paineilmaa kuluu vähemmän typen tuottamiseen - näin myös energiaa kuluu vähemmän.

NiTROSourse typpigeneraattorin takaisinmaksuaika on tyypillisesti 6-24 kuukautta nykyisestä typpilähteestä ja kulutuksesta riippuen. Parkerin typpigeneraattoreita on asennettu maailmanlaajuisesti jo yli 50 000 yksikköä.

NITROSource on markkinoiden ainoa typpigeneraattori, jossa on vakiona massavirtaohjaus. Massavirtaohjaus varmistaa oikean paineen ja virtauksen ulkoisista tekijöistä riippumatta. Sisäänrakennettu happianalysaattori mittaa jatkuvasti kaasun puhtautta. Mikäli kaasun puhtaus ei täytä asetettuja arvoja, se poistetaan automaattisesti ulospuhallusventtiilin kautta.

Typpigeneraattorin tilantarve on pieni ja moduulirakenteen ansiosta järjestelmään voidaan lisätä yksikköjä, mikäli kaasuntarve lisääntyy. NITROSource typpigeneraattoriin on saatavana maksuton jatkettu viiden vuoden takuu.

Typen tuottojärjestelmän kokonaistoimitus

Yksittäisten typpigeneraattoreiden lisäksi voimme toimittaa koko typpikaasun tuotantojärjestelmän, jossa on typpigeneraattorin lisäksi paineilman tuottojärjestelmä. Asiakas voi myös ostaa typpeä palveluna, jolloin Sarlin vastaa laitoksen investoinnista sekä sen käytöstä ja kunnossapidosta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Jukka Järventaus

MyyntiPaineilma010 550 4561
jukka.jarventaus(a)sarlin.com