Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Honeywell Sensepoint XCD kiinteä kaasuhälytin

Honeywell Sensepoint XCD kaasuhälytin valvoo syttyviä ja myrkyllisiä kaasuja eri ympäristöolosuhteissa, myös hiilidioksidin mittaamiseen.

Sensepoint XCD on vankka kaasunvalvontaratkaisu haastellisiin ympäristöihin. Sensepoint XCD:n etäkäyttö on mahdollistaa joustavan käytön ja on ihanteellinen ratkaisu kaasunvalvontaan vaikeasti päästävissä paikoissa tai alueilla, joissa lähettimen on oltava erillään anturista. Anturi voi sijaita jopa 30 metrin päässä lähettimestä.

Sensepoint XCD on helppokäyttöinen. Anturi yksinkertaisesti kytketään lähettimen alaosaan ja lähetin konfiguroi itsensä automaattisesti. Käyttäjät voivat muokata ilmaisimen toimintaa LCD:n ja magneettikytkimien avulla laitetta avaamatta.

Kolmivärinen taustavalaistu LCD-näyttö ilmaisee yksikön tilan yhdellä silmäyksellä. Tasainen vihreä taustavalo ilmaisee normaalia toimintaa, vilkkuva keltainen ilmaisee vikaa ja vilkkuva punainen ilmaisee hälytyksen.

Hälyttimet toimitetaan valmiiksi konfiguroituna. Niissä on kaksi ohjelmoitavaa hälytysrelettä, yksi ohjelmoitava vikarele sekä 4-20mA lähtö (uppoasennus tai lähde valittavissa), MODBUS-protokolla.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.