Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Hanwha Techwin SM/SM 100 sarjan öljyttömät turbokompressorit

Kompressorin tuotto 20 - 534 m³/min

Hanwha (aik. Samsung) SM/SM 100 -sarjan turbokompressorit ovat alansa huippua energiatehokkuudeltaan ja käyttövarmuudeltaan. Kompressorit sopivat peruskuormakoneeksi tai säätökoneeksi, säätöalue on jopa 50 %.

Täysin öljytöntä paineilmaa

Turbokompressorin tuottama paineilma on täysin öljytöntä ja täyttää ISO8573-1 luokan 0 vaatimukset. Kompressorin elinkaarikustannukset ovat alhaiset hyötysuhteeltaan tehokkaiden komponenttien ja vähäisen huollontarpeen ansiosta. Oikein huollettuna kompressoreiden energiatalous ei huonone vuosienkaan käytön aikana.

IGV vakiona

Kompressorissa on vakiona IGV (Inlet Guide Vane), jolla säädetään tehokkaasti kompressorin tuottoa ja säästetään energiaa. Kestävät ja tehokkaat välijäähdyttimet on helppo huoltaa ja puhdistaa.

Huoltoystävällinen rakenne

Kompressorin vaakasuoraan avattava vaihdelaatikko ja yksinkertainen modulaarinen suunnittelu helpottavat huoltoa. Vaihteisto, laakerit, tiivisteet ja roottorit ovat helposti käsillä eikä putkistoa, jäähdytyslaitteita tai voitelulaitteistoa tarvitse irrottaa huollon ajaksi.

Ohjausjärjestelmä

Ohjausjärjestelmän kosketusnäytöstä näkee kaikki kompressorin kannalta tärkeät parametrit. Siitä voidaan myös muuttaa käynnin asetuksia. Ohjausjärjestelmä huolehtii automaattisesti paineensäädöstä koko toiminta-alueella. Kompressorin toimintaa voidaan valvoa myös etänä.

Joustava toimituskokonaisuus

Joustava toimituskokonaisuus asiakkaan tarpeen mukaan; käyttövalmis kytke ja käytä -toimitus tai  vakiotoimitus ilman alustaa, äänenvaimenninta, jäähdytysveden putkistoa ja koteloa.

Turbokompressorin erinomaiset säätöominaisuudet

Turbokompressorien taloudellisuus perustuu muun muassa niiden erinomaisiin säätöominaisuuksiin. Kun laitteisto on mitoitettu ja säädetty kulutuksen mukaan oikein, saadaan aikaan optimaalinen paineilman tuotto. Turbokompressorit ovat liitettävissä Sarlin Balance -ohjausjärjestelmään.

Lue lisää turbokompressorin optimoinnista täältä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Jukka Järventaus

MyyntiPaineilma010 550 4561
jukka.jarventaus(a)sarlin.com

Henri Sinkkonen

MyyntiPaineilma010 550 4230
henri.sinkkonen(a)sarlin.com