Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Greenlane Biogas -järjestelmä puhdistaa/jalostaa biokaasun

Greenlane Biogas -järjestelmät on kehitetty puhdistamaan raaka biokaasu.

Greenlane Biogas on kolmannen sukupolven laitoksillaan alan tekninen edelläkävijä. Greenlane® CSFR (Compression-Scrubbing-Flash-Recovery) on edistyksellinen, energiatehokas biokaasun puhdistusjärjestelmä. Järjestelmässä käytetään teknologiaa, jossa biokaasu puhdistetaan tavallisella vedellä. Menetelmällä on vähemmän ympäristövaikutuksia kuin millään muulla puhdistusteknologialla. Liuotinpohjaisiin menetelmiin verrattuna menetelmä on turvallinen sekä käyttöhenkilökunnalle että ympäristölle.

Biokaasu sisältää tyypillisesti 65 % metaania ja 35 % hiilidioksidia. Jotta biokaasua voitaisiin käyttää ajoneuvojen polttoaineena tai johtaa se maakaasuverkkoon, sen suhteellista metaaanipitoisuutta tulee nostaa poistamalla hiilidioksidia.

Greenlane puhdistusjärjestelmässä biokaasusta pestään vedellä tarpeettomia ja haitallisia CO2, H2S ja VOC yhdisteitä. Kaikki veteen liukenevat yhdisteet poistetaan ja jäljelle jää korkeatasoinen biometaani. Menetelmä perustuu korkeaan pystykolonniin ja siellä virtaavaan vesisuihkuun sekä korkeaan paineeseen. Paineen alaisina vesiliukoiset kaasut liukenevat vastavirtaan kulkevaan veteen paremmin ja tehokkaammin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Juha-Matti Herpiö

MyyntiKaasu- ja energiatekniikka010 550 4553
juha-matti.herpio(a)sarlin.com