Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Antares paineilman kuivaimet

Kuivaimen virtaus (@ 7 bar) 2,5 - 34 m³/min

Antares on innovatiivinen paineilman kuivainsarja, joka toimii tandem-tekniikalla. Tandem-tekniikassa yhdistyy kaksi tunnettua ja tehokasta kuivausmenetelmää: jäähdytyskuivaus ja adsorptiokuivaus.

Tandem-tekniikka (AT) saavuttaa vakiona jatkuvasti paineenalaisen kastepisteen -40 ºC. Tekniikka antaa mahdollisuuden valita useita kastepisteitä ilman, että kuivaimen komponentteihin tehdään muutoksia. Tekemättä muutoksia kuivaimen komponentteihin, käyttäjä voi valita haluamansa kastepisteen ohjauspaneelista 5 °C...-70 °C väliltä. Yli nollan olevat kastepisteet ovat tyypillisiä jäähdytyskuivaimille ja nollan alapuolella olevat kastepisteet adsporptiokuivaimille.

Antares tandem-tekniikan merkittävimmät edut muihin paineilman kuivausmenetelmiin verrattuna ovat energiatehokkuus ja pienet käyttökustannukset. Sen lisäksi, että kuivaimen energiankulutus on alempi, se käyttää vähemmän elvytysilmaa, pitää kastepisteen tasaisena sekä vähentää käyttö- ja huoltokustannuksia. Huoltokuluja pienentää myös kuivausaineen pitempi käyttöikä.

Kaikissa malleissa on kastepisteohjaus, mikä takaa investointikustannusten nopean takaisinmaksun ja minimaaliset elinkaarikustannukset.

Osaan malleista on saatavana lisävarusteena ohitusjärjestely, joka on ihanteellinen ratkaisu, kun olosuhteet vaihtelevat paljon: kesällä tarvittavat kastepisteet ovat yli nollan ja talvella alle nollan. Tällöin Antres-kuivainta voidaan halutessa käyttää pelkästään jäähdytyskuivaimena tai vaihtoehtoisesti "tandemina", jossa on myös adsorptiovaihe.

Antares-kuivaimet toimitetaan käyttövalmiina pakettina.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Jukka Järventaus

MyyntiPaineilma010 550 4561
jukka.jarventaus(a)sarlin.com