Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Sarlin vahvasti mukana Suomen ensimmäisessä teollisen mittakaavan uusiutuvan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitoksen rakennusprojektissa Satakunnan Harjavallassa

Sarlin Oy Ab on vahvasti mukana Suomen ensimmäisessä teollisen mittakaavan uusiutuvan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitoksen rakennusprojektissa Satakunnan Harjavallassa. Projektin toteuttajana on P2X Solutions Oy ja Sarlin toimittaa laitokseen synteettisen metaanikonttien täyttöaseman. P2X rakentaa Harjavaltaan 20 MW:n suuruisen elektrolyysilaitteiston, jonka tarkoituksena on tuottaa uusiutuvalla energialla tuotetulla sähköllä vihreää vetyä. Sarlin toimittaa P2X:n Harjavallan vihreän […]
Lue lisää

Sarlin Oy Ab on vahvasti mukana Suomen ensimmäisessä teollisen mittakaavan uusiutuvan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitoksen rakennusprojektissa Satakunnan Harjavallassa. Projektin toteuttajana on P2X Solutions Oy ja Sarlin toimittaa laitokseen synteettisen metaanikonttien täyttöaseman.

P2X rakentaa Harjavaltaan 20 MW:n suuruisen elektrolyysilaitteiston, jonka tarkoituksena on tuottaa uusiutuvalla energialla tuotetulla sähköllä vihreää vetyä. Sarlin toimittaa P2X:n Harjavallan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitoksen yhteyteen metaanin varastokonttien täyttöaseman. Laitoksen tuotannon laadun ja turvallisuuden takaamiseksi Sarlin toimittaa alueelle myös soihtujärjestelmän. Hankkeen rakennusprojekti on parhaillaan käynnissä ja tuotantolaitoksen odotetaan valmistuvan 2024.

Sarlin on ollut edelläkävijä ympäristöystävällisen energiateknologian toimittamisessa jo vuosia. Nyt Harjavaltaan avattava P2X Solutionsin vihreän vedyn tuotantolaitos on tärkeä askel niin suomalaiselle teollisuudelle, kuin Sarlinille. Olemme innoissamme ja ylpeitä tulevasta yhteistyöstä ja siitä, että saamme olla osallisena Suomen vihreän siirtymän kärkihankkeissa, iloitsee Sarlinin tuotelinjajohtaja, Gregor Lilius.

Lisätietoja: Gregor Lilius, tuotelinjajohtaja, gregor.lilius@sarlin.com, p. 050 526 6186

Sarlin Oy Ab on vuonna 1932 perustettu suomalainen perheyritys, joka palvelee teollisuuden toimijoita innovatiivisilla teknologiaratkaisuilla. Sarlin palvelee teollisuusyrityksiä ja julkista sektoria teollisen paineilman, automatiikan ja kaasu- ja energiapalveluiden saralla. Sarlinin kantava toiminta-ajatus on yhdessä kumppaneiden kanssa rakennettu, liiketoiminnallisesti ja ympäristölle parempi tulevaisuus. Sarlinilla uskotaan pitkäaikaisiin kumppanuuksiin, jotka perustuvat avoimuuteen, luottamukseen ja teknologiseen asiantuntemukseen.

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.