Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Powerflute (Savon Sellu) - paineilmaa palveluna

Sarlin toimittaa Powefluten (Savon Sellun) tarvitseman paineilman Kuopiossa sijaitseva Savon Sellu Powerflute valmistaa Powerflute® -aallotuskartonkia koivukuidusta. Tehdas työllistää 188 henkilöä. Tuotanto menee lähes kokonaan vientiin ja pääosin Etelä-Eurooppaan. Paineilma on kartonginvalmistuksessa monessa roolissa. Paineilman rooli kartonginvalmistuksessa Kartonginvalmistuksessa on tärkeää, että prosessi sujuu keskeytyksettä. Paineilmaa tarvitaan kuorimosta varastointiin asti. Koska paineilma on mukana monessa vaiheessa, sen […]
Lue lisää

Sarlin toimittaa Powefluten (Savon Sellun) tarvitseman paineilman

Kuopiossa sijaitseva Savon Sellu Powerflute valmistaa Powerflute® -aallotuskartonkia koivukuidusta. Tehdas työllistää 188 henkilöä. Tuotanto menee lähes kokonaan vientiin ja pääosin Etelä-Eurooppaan. Paineilma on kartonginvalmistuksessa monessa roolissa.

Paineilman rooli kartonginvalmistuksessa

Kartonginvalmistuksessa on tärkeää, että prosessi sujuu keskeytyksettä. Paineilmaa tarvitaan kuorimosta varastointiin asti. Koska paineilma on mukana monessa vaiheessa, sen tasainen ja katkeamaton tuotto on elintärkeää. Tärkein asia paineilman tuotossa onkin sen luotettavuus ja tasaisuus.

Paineilmajärjestelmää kehitetään yhdessä

Savon Sellu on Sarlinin pitkäaikainen asiakas, jonka paineilmajärjestelmää olemme kehittäneet yhdessä asteittain. Paineilman tuottosopimusasiakkaana Savon Sellulla on käytössään Sarlinin paineilmaosaamisen koko paletti.

Paineilmajärjestelmän ohjaus ja valvonta 

Paineilmajärjestelmän ohjaus ja valvonta hoidetaan Sarlin Balancella. Sarlin Balance -ohjauksen avulla voimme tuottaa mahdollisimman oikea-aikaista ja paineista sekä tasalaatuista paineilmaa. Myös turbokompressoreiden laaja säätöalue pystytään hyödyntämään Balance-ohjauksella. Paineilmaverkoston toimintaa pystytään seuraamaan reaaliaikaisesti Sarlin Balancen käyttöliittymästä myös Savon Sellun valvomosta.

Paineilmalaitteiden säännöllinen huolto ja kunnossapito pitää paineilmatuotannon käynnissä ilman katkoksia. Koko järjestelmän hallinta antaa työkalut siihen, että voimme ennaltaehkäistä tuotantokatkoksia. Riittävän varakapasiteetin ansiosta huolto ei näy tuotantoprosessissa lainkaan.

Lue lisää

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.