Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

Outokumpu parantaa omaa energiatehokkuuttaan Sarlinin avulla

Outokumpu on maailman johtava ruostumattoman teräksen valmistaja. Outokummun Tornion tehtaalla käytetään myös Suomen mittakaavassa eniten paineilmaa. Paineilmatuotannon ohjauksesta ja tuotannosta vastaa Sarlin. Yhteistyössä Sarlinin kanssa tuotannon energiatehokkuutta voidaan parantaa. Koska Outokumpu on suuri energiankäyttäjä, on pidettävä myös huolta siitä, että energiaa käytetään järkevästi.
Lue lisää

utokumpu on maailman johtava ruostumattoman teräksen valmistaja. Outokummun Tornion tehtaalla käytetään myös Suomen mittakaavassa eniten paineilmaa. Paineilmatuotannon ohjauksesta ja tuotannosta vastaa Sarlin. Yhteistyössä Sarlinin kanssa tuotannon energiatehokkuutta voidaan parantaa. Koska Outokumpu on suuri energiankäyttäjä, on pidettävä myös huolta siitä, että energiaa käytetään järkevästi.

Outokummun Tornion tehdasalueelta löytyy maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantoketju.

– Olemme suuri energiankäyttäjä ja sen takia meillä on myös suuri vastuu siitä, että käytämme energiaa järkevästi. Pyrkimyksenämme on koko ajan parantaa energiatehokkuuttaamme. Tässä yhtenä apuna meillä ovat palvelutoimittajat, kuten esimerkiksi Sarlin, kertoo tehdaspalveluiden johtaja Susanna Södervall.

"Sarlin on paineilmatuotannon ammattilainen ja asiantuntija"

Paineilmaa käytetään Tornion tehtaalla ympäri tehdasaluetta. Jos paineilman tuotanto vaikkapa yhtäkkiä loppuisi, johtaisi se pian myös siihen, että tuotanto pitäisi pysäyttää.

– Outokumpu on Suomen suurin paineilman käyttäjä. Sarlin vastaa paineilmatuotannon ohjauksesta ja valvonnasta 24/7. Sen lisäksi he hoitavat kompressorien ja kaikkien paineilman tuotantolaitteistojen huollot sekä kunnossapidon, kertoo ostopäällikkö Anne Kärki.

– Sarlin on paineilmatuotannon ammattilainen ja asiantuntija. He ovat panostaneet erityisesti paineilman tehokkaaseen ohjaukseen, Kärki sanoo.

– Sarlin on kotimainen perheyritys. Heidän ammattitaitonsa ja osaamisensa näkyy arjessa siinä, että meidän ei tarvitse puuttua heidän tekemiseensä. Se on näkymätöntä ja huomaamatonta. Saamme heiltä juuri sitä, mitä olemme tilanneet. Paineilman toimitus on katkeamatonta. He tarjoavat meille toimintavarmuuden, Södervall kuvailee.

Palvelu mukautetaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi

Susanna-Soedervall-ja-Anne-Kaerki-400-px

– Sarlin on hyvin joustava. He kuuntelevat asiakasta, meidän tarpeitamme ja toiveitamme. He ovat valmiita mukauttamaan palveluaan meidän tarpeitamme vastaavaksi, Kärki kiittelee.

– Sarlinilta saa hyvää ja kokonaisvaltaista palvelua paineilman tuotantoon liittyen, Södervall summaa.

https://youtube.com/watch?v=fORAFkStiSk%3Fenablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%3A

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.

Jukka Järventaus

MyyntiPaineilma010 550 4561
jukka.jarventaus(a)sarlin.com