Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

,

Enemmän kuin kaasuhälytin: Blackline Safety vie reaaliaikaiset hälytykset uudelle tasolle

Keväällä 2024 ratkaisu paranee entisestään ja päivittyy ohjelmistolla, joka lähettää reaaliaikaiset ilmoitukset lähellä oleville laitteille.
Lue lisää

Siellä missä käsitellään kaasua, tulee olla erityisen tarkka turvallisuudesta. Onnettomuuden sattuessa jokaisella sekunnilla on väliä.

Blackline Safety -laitteet parantavat turvallisuutta äärimmäisellä tarkkuudella olosuhteissa, joissa käsitellään kaasuja. Keväällä 2024 ratkaisu paranee entisestään ja päivittyy ohjelmistolla, joka lähettää reaaliaikaiset ilmoitukset lähellä oleville laitteille.

Blackline Safetyn ratkaisut toimivat monipuolisesti ympäristöissä, joissa voidaan altistua myrkyllisille ja palaville kaasuille. Esimerkiksi teollisuuden eri toimijat, pelastuslaitokset ja logistiikan toimijat käyttävät sarjan kaasuhälyttimiä.

Uuden sukupolven kaasuhälytin ja yksintyöskentelyn turvalaite, jonka nopea toiminta voi pelastaa henkiä

Olisi vähättelyä sanoa, että kyseessä on vain henkilökohtainen kaasuhälytin, sillä Blackline Safety on luonut täysin uutta verkottunutta turvallisuustekniikkaa kaasujen tunnistamiseen ja hälyttämiseen.

Laite tarjoaa pilviyhdistettyjä turvallisuusratkaisuja erityisesti yksintyöskentelyyn ja kaasumittauksiin.

Moni perinteinen hälytin hyödyntää beep and flash -teknologiaa kaasua havaitessaan. Vain ääneen ja värinään luottaminen ei kuitenkaan riitä, jos henkilö on esimerkiksi kaasuvuodon vuoksi loukkaantunut tai tajuton. Laitteen hälytystä ei välttämättä kuulla kauas, ja tieto ei kulje nopeasti tarvittaville henkilöille.

Blackline Safety vie turvallisuuden astetta pidemmälle. Laite näyttää reaaliaikaisen lokaation, ja jos jotain tapahtuu, tämän ansiosta työntekijä saadaan pelastettua mahdollisimman nopeasti.

Blackline Safetyllä on ratkaisu myös sisätilojen paikantamiseen lokaatiomajakoiden avulla.  Sisätilapaikannus mahdollistaa henkilöiden paikantamisen myös rakennuksista, joissa on useita kerroksia ja huoneita.

Lisäksi laite korvaa perinteiset radiopuhelimet, sillä Push to Talk (PTT) -ominaisuus mahdollistaa kaiutinpuhelut. PTT-toiminnolla käyttäjät voi kommunikoida toisilleen ilman etäisyysrajoitetta ja vaikka ATEX-tiloissa. SMS-toiminto helpottaa myös nopeaa viestintää kentällä.

Miksi valita Blackline Safety -kaasuhälyttimet?

  • Nopeuta avun saantia vaara- ja onnettomuustilanteissa, kiitos tarkan sijaintitiedon.
  • Laite tunnistaa lukuisia palavia ja myrkyllisiä kaasuja, ja lisäksi VOC-anturilla saadaan kiinni useita satoja eri kaasuja.
  • Voit hyödyntää dataa, jota laite kerää tapahtumapaikasta sekä kaasujen pitoisuuksista tiloissasi. Laitteen keräämä data säilytetään EU-alueella, ja voit hallinnoida sen oikeuksia helposti. 
  • Monia uniikkeja ominaisuuksia: mm. Push to talk, GPS, sisätilapaikannus, puhelu- ja SMS-toiminnot, uusi AlertLink.
  • Monta ratkaisua samassa tuotteessa: kaasuhälytin, radiopuhelin, GPS, hälytin… 

Blackline Safety tarjoaa ainoana maailmassa kaasuhälyttimen, jossa on äänekkääseen ympäristöön suunniteltu kaiutinpuhelin.

Tutustu lisää: Blackline Safety -kaasuhälytin

Uusi AlertLink -ominaisuus hälyttää lähilaitteille reaaliajassa

Keväällä 2024 tuleva ohjelmistopäivitys lisää Blackline Safety G7 ja EXO-laitteisiin AlertLink-ominaisuuden. Päivitys tulee saataville uusiin ja olemassa oleviin laitteisiin, joissa on Self Monitored-tai Blackline Monitored -palvelu käytössä.

AlertLink lähettää reaaliaikaisia ilmoituksia lähellä oleville laitteille, kun tilanne vaatii kiireellisiä toimia.

Ilmoituksia voivat olla esimerkiksi korkea kaasupitoisuus, henkilön liikkumattomuus, putoaminen tai SOS-hälytys. Tieto kulkee laitteiden SIM-korttien kautta järjestelmään liitettyihin laitteisiin.

AlertLinkin hyödyt: kun yksikin sekunti ratkaisee

  • Hälytystilanteissa saadaan saman tien selville hälytyksen tehneen henkilön tarkka sijainti, mukaan lukien rakennus, kerros ja huone. Tämä tapahtuu lokaatiomajakoiden ja lattiakarttojen avulla.  
  • Välitön kommunikointi eri käyttäjien välillä helpottuu. Tietoa ei tarvitse kierrättää valvomon kautta, vaan lähinnä oleva laitteen käyttäjä voi tarkistaa tilanteen.
  • Kaasupitoisuuksien nousuun voidaan reagoida oikea-aikaisesti.
  • Tilojen mahdollinen evakuointi nopeutuu.

Uusi AlertLink-toiminto toimii sekä henkilökohtaisissa että alueellisissa kaasumonitoreissa.

Tutustu lisää AlertLink-ominaisuuteen (pdf).

Blackline Safety

Kiinnostuitko? Olemme Blackline Safetyn maahantuoja

Työskennelläänkö sinun yrityksessäsi kaasujen parissa? Blackline Safety tarjoaa markkinoiden edistyneimpiä ratkaisuja, joilla voit ennaltaehkäistä läheltä piti -tilanteita ja minimoida riskejä.

Olemme toimineet Blackline Safetyn maahantuojana vuodesta 2018 lähtien, ja löydät meiltä kattavat ratkaisut eri käyttötarkoituksiin.

Ota yhteyttä ja käydään läpi, kuinka voimme tukea turvallisempaa työympäristöäsi.

Henri Hedman
Tekninen myyjä, kaasuhälyttimet
Automaatio & digitalisaatio
henri.hedman(a)sarlin.com
010 550 4349


Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.