Haemme tuotekehitysinsinööriä

Haemme tuotekehitysinsinööriä Sarlin  Balance -paineilman hallintajärjestelmän tuotekehitykseen

Tässä tehtävässä pääset luomaan uusia vaativia automaatioratkaisuja aina ohjelmistokehityksestä pilottiasennuksiin saakka. Osallistut myös käyttöönottoihin sekä tekniseen tukeen asiakasprojekteissamme kansainvälisesti. Toimit Sarlin Balancen teknisessä tiimissä sekä teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja asiakkaidemme kanssa. Lue lisää Sarlin Balancesta täältä

Olet DI tai insinööri esim. automaatio-, koneautomaatio- tai sähkötekniikassa. Voit olla urasi alkutaipaleella, mutta tunnet ainakin joitakin seuraavista automaatioteknologioista: IEC61131-3 ST, Beckhoff TwinCAT, SCADA, SQL-tietokannat, tietoliikenneverkot, CAD/sähkösuunnittelu. Ohjelmointiosaaminen on välttämätöntä työssä menestyäksesi.

Edellytämme intohimoa tekniikkaan ja ongelmanratkaisuun sekä luonnetta viedä asiat maa­liin saakka. Työssäsi tarvitset palveluhenkisyyttä, itsenäistä otetta työhön, matkustusvalmiutta sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi alamme asiantuntijaksi vakavaraisessa ja arvostetussa yhtiössä. Tehtävässä sinua tukevat osaavat työtoverit ja palveluhenkinen organisaatio. Päätoimipaikkasi on Vantaalla.


 

Lisätietoja tehtävistä antaa Sarlin Oy Ab, Heikki Laurila ti 15.1. ja to 17.1. klo 12-15 välisinä aikoina numerossa 010 550 4209 sekä osoitteessa heikki.laurila@sarlin.com. Voit myös soittaa lisätiedoista HRS Advisors, Pia Paavilainen puh. 050 305 9217.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään ma 28.1.2019 osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

Uutisarkisto