Ratkaisut

Paineilmaratkaisut

Teollisen paineilman laajin palveluvalikoima.

Kaasu- ja energiatekniikan ratkaisut

Energiatehokasta kaasua teollisuuden tarpeisiin.

Automaatioratkaisut

Poista kitkaa tehokkuuden tieltä.

Digitaaliset ratkaisut

Älykkäät ja datalähtöiset ratkaisut teollisuuteen.

Palvelut
Tuotteet

,

Rekrytarina – Arto

Jatkamme Sarlin työpaikkana -kampanjaa esittelemällä seuraavaksi huoltoteknikkomme Arton. 37-vuotias Arto on työskennellyt Sarlinilla seitsemän vuotta. Sarlinille Arto päätyi alun perin tuttavaltaan saadun vinkin kautta: - Sain nykyiseltä työkaveriltani vihiä avoinna olevasta kaasu- ja energiatekniikan huoltoteknikon paikasta ja kiinnostuin heti. Työhakemuksen ja haastattelujen jälkeen tulin valituksi ja sillä tiellä olen edelleen. Huoltoteknikon lisäksi Arton työtehtäviin on […]
Lue lisää

Jatkamme Sarlin työpaikkana -kampanjaa esittelemällä seuraavaksi huoltoteknikkomme Arton.

37-vuotias Arto on työskennellyt Sarlinilla seitsemän vuotta. Sarlinille Arto päätyi alun perin tuttavaltaan saadun vinkin kautta:

- Sain nykyiseltä työkaveriltani vihiä avoinna olevasta kaasu- ja energiatekniikan huoltoteknikon paikasta ja kiinnostuin heti. Työhakemuksen ja haastattelujen jälkeen tulin valituksi ja sillä tiellä olen edelleen.

Huoltoteknikon lisäksi Arton työtehtäviin on kuulunut vuodesta 2018 asti myös työntekijöiden luottamusmiehen rooli.

Mitä Arto sitten käytännössä Sarlinilla tekee?

- Tällä hetkellä omaan vastuualueeseeni kuuluu biokaasupumppaamoiden ja mikroturbiinilaitosten huolto ympäri Suomen sekä ajoittain myös Baltiassa. Välillä teen töitä myös kaasumoottorilaitoksilla ja kaasun tankkausasemilla. Työn luonteeseen kuuluu myös ns. hälytystehtävät – menen sinne missä huollolle on tarve, Arto kertoo.

Huoltoteknikon työhön kuuluu isona osana matkustus, joten matkustusvalmiutta vaaditaan. Lisäksi huoltoteknikon täytyy olla fyysisesti hyvässä kunnossa, sillä usein työasennot ja -paikat ovat haastavia. Myös kielitaito sekä pitkä pinna vievät pitkälle.

- Tämä työ on hyvin itsenäistä, sillä usein huoltokäynneille lähdetään yksin. Työ on kuitenkin kaikesta huolimatta myös hyvin palkitsevaa. Vianetsinnän onnistuminen ja asiakkaan positiivinen palaute ovat työn parasta antia.

Mikä Arton mielestä tekee Sarlinista hyvän työnantajan?

- Sarlinilla on hyvät työsuhde-edut, mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Sarlin myös panostaa työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen, kuin myös työturvallisuuteen, jotka tuovat lisäarvoa Sarlinilla työskentelyyn, Arto luettelee.

Kiinnostuitko? Seuraa avoimia työpaikkojamme täällä ja lähetä hakemuksesi. Toivottavasti näemme Sarlinilla!

Ota yhteyttä tai kysy lisää asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan sinun alueesi asiantuntijaan.

Saat kopion lähettämästäsi viestistä sähköpostiisi.